Wat een prachtige, fijne bruiloft had ik afgelopen zomer op Landgoed Rhederoord! Ik heb al meerdere keren op deze mooie locatie mogen fotograferen, en deze keer was ook weer top… een stralend bruidspaar, lieve en gezellige bruidskinderen, en super mooi weer… dus de ceremonie kon in de tuin plaatsvinden, ik hou van buitenceremonies!

Aan het begin van de middag startte ik met fotograferen bij bruid Sandra, eerst nog wat voorbereidingen, haar en make-up… toen gaf ze samen met haar moeder mooi haar eigen draai eraan, en kon de jurk aan. Wat een plaatje! De dochter van bruidegom Matthias en de kinderen van het bruidspaar, waren er ook bij, en iedereen had er zin in. Na de first look op de wenteltrap, was het tijd voor een korte fotoreportage (wist je dat je dus niet altijd een lange fotoreportage hoeft te doen, als jullie daar geen zin in hebben, maar dat het ook prima kan dat we gewoon lekker kort, bijvoorbeeld 15 minuten, wat spontane foto’s maken. Doe vooral wat bij jullie past!).

De eerste gasten verzamelden zich in de tuin, waar de witte stoeltjes al klaar stonden voor de ceremonie. Na de bruidskindjes, kwam de bruid dan toch echt met haar vader naar Matthias toe, wat een speciaal moment. Een persoonlijke ceremonie met mooie woorden volgde, met een lach en een kleine traan. En de kinderen die lekker rondliepen en speelden.

Na het ja-woord en natuurlijk de kindjes die ook mochten meetekenen op hun eigen akte, was het tijd voor taart en een toast. En heel veel gezelligheid! Speeches, een heerlijk diner en natuurlijk een spetterend feest, maakten de dag helemaal af. Geniet van jullie mooie gezin, en van elkaar… veel geluk!

bruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoord

 

Tags: bruidsfotograaf Rhederoord, bruidsfotograaf Rheden, trouwfotograaf Rhederoord, trouwen Rhederoord, buiten trouwen, buiten ceremonie, buitenceremonie, trouwen in de openlucht, trouwen tussen de bomen, spontane bruidsfotograaf, spontane bruidsfotografie

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

In de zomer was ik voor een geweldige bruiloft in Utrecht, in Oud Zuilen om precies te zijn, eerst in dat mooie kleine kerkje, en toen in Bistro Belle! Wist je dat ik bruiloften met kinderen zo ontzettend leuk vind? En dit was er zo een… met leuke, spontane en bijzondere momenten, juist ook door die lieve, grappige kinderen die erbij waren. Zij maken vaak dat de dag meer wordt ingedeeld op gevoel. Wat is fijn, waar hebben we zin in?

We begonnen bij de kapper in Maarssen, daar was het al gezellig druk, en ook de kinderen kregen een feestkapsel. De make-up deed bruid Annemieke lekker zelf, samen met haar vriendin. Thuis was het tijd om de jurk (super mooi…. een echte vintage trouwjurk van Laura Dols!) aan te doen, en mochten de meiden eindelijk ook hun feestjurk aan. En het zoontje zijn stoere pak…

Bruidegom Leander was zich ondertussen ook thuis aan het aankleden, ideaal, zo kon ik alles makkelijk vastleggen. Een beetje zenuwachtig, maar met heel veel zin, gingen hij en de kinderen naar de tuin, om Annemieke op te wachten. Emoties!

Vervolgens stapten we op de mooie sloep, die ons naar het kerkje in Oud-Zuilen bracht, waar de ceremonie plaatsvond. De moeder en broer van de bruid hielden een prachtig verhaal, heel persoonlijk.

Bij Bistro Belle bracht het bruidspaar een toast uit, het was heerlijk weer, en iedereen stond in de tuin. Taart voor de kinderen, oesters, bubbels, gezelligheid en liefde, dat is een goede beschrijving van wat volgde. Toen het wat later werd, maakten we bij Slot Zuilen nog wat foto’s, en werd er een enorme bbq aangezet door Vuurproeven, met hamburgers en broodjes met het logo van het bruidspaar, hoe leuk! De avond was gezellig en warm, en het was nog lang onrustig in Oud Zuilen… Heel veel geluk samen met jullie mooie gezin!

 

 

Tags: bruidsfotograaf Utrecht, bruidsfotograaf Zeist, bruidsfotograaf Bistro Belle, trouwfotograaf Utrecht, trouwfotograaf Zuilen, trouwfotograaf Zeist, spontane bruidsfotografie, trouwen Belle, trouwen Bistro Belle

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

bruidsboeket, trouwboeketHet is natuurlijk weer tijd voor het jaarlijks terugkerende boekettenblogje! Even wat inspiratie opdoen op het gebied van trouwboeketten, corsages, bloemwerk, en gewoon ook stiekem lekker meekijken naar wat andere bruidsparen voor bruidsboeket hebben… In dit blogje staan foto’s van de boeketten en soms ook de corsages van de bruidsparen uit 2017. Ik hoop jullie natuurlijk in 2018 of 2019 te mogen fotografen ;-)

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende periode met veel uitzoekwerk, inspiratie opdoen en overleg over wat jullie wensen zijn, begint! Naast De Jurk (jaja, met hoofdletters), de locatie, de fotograaf (Jeeejjjj!), de ambtenaar en wellicht het trouwvervoer, vinden bijna alle bruidsparen op hun trouwdag een bruidsboeket ook heel belangrijk. Maar ook dan is de vraag, wat wil je, en wat past bij jullie?

Een bruidsboeket is anders dan een bosje tulpen dat je even in een vaas knalt. Het moet passen bij jou als bruid, maar ook bij de stijl van de dag, en af en toe is het boeket zelfs afgestemd op de jurk. Klassiek, modern, vintage, bohemien, of net-even-anders… een boeket draagt mee aan de details van je dag. Ook kun je met een boeket een eventueel kleurthema (leuk!!) weer versterken. Heb je er wel eens aan gedacht om verse bloemen uit het boeket ook weer in je haar te verwerken? De hairstyliste/kapster weet daar vaak heel veel van, ook bijvoorbeeld welke bloemen hiervoor geschikt zijn. Vaak wordt bijvoorbeeld gipskruid gebruikt.

Vaak zie ik als bruidsfotograaf al een beetje aan het bruidsboeket, hoe de dag gaat worden. Een los, ongedwongen veldboeket (I love it!), of wat traditionelere rozen in een mooi rond boeket, lichte kleurtjes of juist felle knallers, alles komt voorbij. En stel dat de bruidegom het boeket gaat uitzoeken zonder hulp van de bruid – dat gebeurt vaak – dan kun je als bruid natuurlijk altijd nog wel even wat foto’s laten zien van wat je mooi vindt, en wat juist niet. Onder de noemer ‘inspiratie opdoen’ ;-)

Steeds vaker zie ik in plaats van bruidskinderen, de ‘bruidsmeiden’, overgewaaid uit het buitenland, waar het heel gewoon is dat de vriendinnen of (schoon)zussen van de bruid, een speciale rol hebben. Geweldig om te zien dat de jurken van de bruidsmeiden vaak op elkaar zijn aangepast. Daar past natuurlijk ook een mooi (eventueel kleiner of net even anders opgemaakt) bruidsboeket bij.

En wil je geen bruidsboeket? Bedenk dan vooral, niets moet, het is jullie dag, dat is nou net het leuke! Wil je je dag in een bepaalde stijl of een bepaald thema aankleden, maar vind je het lastig om de ideeën in je hoofd echt tot werkelijkheid te laten komen? Dan zou je altijd even kunnen kijken of een stylist jullie kan helpen om de details van jullie grote dag te realiseren.

Ben je zelf leverancier van bruidsboeketten of andere mooie bloemen styling die hier voorbij komen? Tag en deel dit bericht vooral, super leuk! Ik plaats hier met veel liefde je bedrijfsnaam! Dat geldt natuurlijk ook voor alle lieve bruidsparen!

bruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeket

bruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeket

Tags: bruidsboeket, trouwboeket, vintage bruidsboeket, vintage trouwboeket, bohemien boeket, bohemien trouwboeket, veldboeket, trouwen, fotograaf Nunspeet, bruidsfotograaf, bruidsfotograaf Nunspeet

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

bruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize LindenoordTrouwen tussen de varkens, dat leek me een mooie uitdaging! Op het laatste moment besloten dit leuke bruidspaar Jitzke en Wilco toch maar uit te wijken naar Huize Lindenoord in Wolvega, maar het houden van de trouwceremonie bij de grote varkensstallen van Wilco, was wel het eerste plan. Trouwen tussen de varkens klinkt wat modderig, maar eigenlijk waren het hele schattige kleine roze biggetjes…

Na een behoorlijk stukje rijden, kwam ik aan bij de boerderij die prachtig vrij in het landschap lag. Het was een lekker warme dag, en de paarden stonden al klaar om Jitzke naar buiten te zien komen. Wilco kwam aan in de trouwauto, en na de first look was het tijd voor de fotoshoot. We gingen naar een prachtig stuk bos, en sloten af bij het bruidspaar op de boerderij zelf.

Bij de locatie van de ceremonie, Huize Lindenoord in Wolvega, stonden de witte stoeltjes al klaar. Een echte buitenceremonie, geweldig! De bloemen waren ook super, en matchten met de lampions. De ceremonie werd afgesloten met een haag van bellenblaas (altijd leuk voor de foto’s!), waarna het hele gezelschap op weg ging naar Pieter Poot in De Blesse. Tijdens het diner waren er nog wat stukjes en speeches, en daarna gingen we met z’n allen naar de kerk. Wat een tearjerker, toen bleek dat Jitzke zelf zingend met haar vader door het gangpad liep, naar het altaar. Niemand hield het droog… en wat zong ze mooi!

Na de dienst ging het feest goed los bij Pieter Poot. En het bleef nog lang onrustig in Friesland ;-) Ik wens jullie veel geluk samen, jullie hebben het mooie samen.

 

bruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoordbruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoord

bruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, Pieter Poot, Huize Lindenoord

 

Tags: Bruidsfotograaf Friesland, trouwfotograaf Friesland, trouwen in Friesland, fotograaf Friesland, trouwen Pieter Poot, trouwen Huize Lindenoord, trouwceremonie buiten

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Bruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf Friesland
Het kennismakingsgesprek met dit spontane bruidspaar was al zo gezellig! We hebben veel gelachen, en ze vertelden alles over hun dag, die ze lekker invulden zoals zij dat wilden (een tip lieve bruidsparen, laat je bij de planning van deze mooie dag niet leiden door ‘wat hoort’ of dingen waarvan jullie denken dat anderen het van jullie verwachten!). Ik had super veel zin om hun trouwdag in Twente vast te leggen.

In de morgen kwam ik aan op de boerderij in Mander, het was al lekker druk, en iedereen was zich aan het klaarmaken voor de grote dag. Bruid Francien was in haar nopjes, en zag er prachtig uit. Toen kwam bruidegom Tim kwam aan met zijn zoontje, voor de ‘first look’. Emoties, niet alleen bij het bruidspaar! In hun prachtige tuin met een kleine boomgaard, appelbloesem, en een geweldige oude schuur, konden we genoeg foto’s maken. Ook de rode tractor van papa moest er natuurlijk even op, samen met hond Piet.

Samen gingen we op weg naar Theehuis Dennenoord, in Vasse. Wat een geweldige locatie, niet alleen voor een trouwceremonie, maar ook bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea! Het bruidspaar kwam aan met een riksja, maar dat niet alleen, ze werden begeleid door de fanfare, dat was nog eens een originele entree… Na een kleine lunch, vond de ceremonie plaats, gevolgd door het aansnijden van de taart. De akoestische band Nieuwe Helden speelde prachtig, en iedereen ging de dansvloer op. Vervolgens werden er nog ballonnen losgelaten, en was er een uitgebreid diner.

De volgende dag was er een spetterend feest bij De Agnietenberg in Zwolle, en mijn lieve collega Maureen van Dijk was mee als second shooter. Super tof om eens wat nieuwe dingen met de flitsers uit te proberen, en ook nog eens heel gezellig. Het dak ging eraf! Ik wens jullie een enorm gelukkig leven, met veel gezelligheid!

Bruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf Friesland
Bruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf FrieslandBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis DennenoordBruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord

De Agnietenberg, trouwen de agnietenberg

 

Tags: Bruidsfotograaf Twente, fotograaf Overijssel, trouwen Theehuis Dennenoord, Theehuis Dennenoord, Bruidsfotograaf Friesland, bruidsfotograaf Overijssel, trouwen in Twente

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

photographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerSometimes you meet people, and there is an instant click… like with this little cute family, Suzy and her daughters, Alice and Lottie (what a nice name!) who have been living on Ibiza for the last four months.

It was so special to see how they manage to enjoy life so much, taking every opportunity to relax, and just be with each other. These months, the girls told that they loved it so much to be so close with their mother, and do so much fun stuff together, but also just the necessary school work… it is just different on such a lovely Island.

I personally love the island of Ibiza, the colors, the weather, the vibe, just wonder around, and let things happen. Here, we had a little family photoshoot next to Buganvilla Restaurant, which is lovely, and situated next to Santa Eularia des Riu. Just a little tip… the apartments you see, are for rent as well!

Would you also like a nice photoshoot on Ibiza, with your family, or as a couple… or maybe even on your wedding! Please do send me an e-mail, or contact me by telephone, to talk things over, and discover the opportunities!

photographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographerphotographer Ibiza, photoshoot Ibiza, shoot Ibiza, Familiy Photography Ibiza, destination wedding photographer

 

Tags: Photographer Ibiza, Photoshoot Ibiza, Family Photoshoot Ibiza, Couple Shoot Ibiza, loveshoot Ibiza, wedding photographer Ibiza, destination wedding Ibiza, Ibiza wedding photographer

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact
 • Erik Salentijn - Beste Lotte Marie,

  Op 22 september vliegen we met de hele familie voor een week naar Ibiza. We zouden het leuk vinden om daar een fotoshoot te doen met alle kinderen en kleinkinderen. Ik vroeg me af of je daar toevallig bent en of dit eventueel schikt. Mocht dit niet schikken, zou je dan iemand anders kunne adviseren?
  Ik hoor graag van je.
  Met vriendelijke groet,

  Erik SalentijnantwoordCancel

 • Beth Martinez - Hello

  Please could you give me some price options for packages you have available. I’m interested to organise some professional photos of the family (three of us – me, husband, 5 year old daughter), we have a home in ibiza and will be there in around a week-2weeks. I look forward to hearing from you, regards BethantwoordCancel