Winnaar Masters of Dutch Wedding Photography Award!

masters award wedding photography

Yes! Afgelopen dinsdag hoorde ik dat ik een van de winnaars ben van een Masters of Dutch Wedding Photography Award! Uiteraard ben ik er super blij mee. Naast de blijdschap van bruidsparen over de foto’s van hun grote dag, is dit ook een fijne vorm van waardering!

De Masters of Dutch Wedding Photography Award is een Nederlandse award die 4 keer per jaar wordt gehouden en bruidsfotografen een waardering geeft voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury van de beste bruidsfotografen ter wereld. Tijdens deze ronde zijn 968 foto’s ingestuurd. Daarvan werden 30 foto’s door 2 of meer jury leden geselecteerd, wat betekent dat ze de award ‘Master of Dutch Wedding Photography’ verdienen. Jippie!

Mijn foto, van het bruidspaar met z’n tweeën op de solex, is gemaakt tijdens die heerlijke bruiloft op Texel, afgelopen september.

Hoe is de foto tot stand gekomen, en welk moment is dit? De foto stamt uit een hele fijne serie die ik dit jaar tijdens een bruiloft op Texel heb geschoten. Het bruidspaar, de positieve energie, de locaties, de persoonlijke ceremonie, het weer… alles kwam samen! En we hebben ook nog eens heel erg gelachen. Wat je ziet is de aankomst van het bruidspaar bij de locatie van de ceremonie, het Witte Kerkje in Den Hoorn. Samen op de solex! Wil je meer zien van deze bruiloft? Een uitgebreide blog met foto’s heb ik eerder geschreven, dit is namelijk zo’n bruiloft die je eigenlijk met iedereen wil delen!

 

Tags: Winnaar Masters of Dutch Wedding Photography Award, bruidsfotograaf Texel, trouwfotograaf Texel, trouwen op Texel

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*