Wedisson Award – Bruidsfotograaf Texel – Internationale bruidsfotoaward

Whoehoehoehoe, dat was weer lekker wakker worden vanochtend! Een mailtje in mijn inbox dat ik een internationale award heb gewonnen van “The Best Wedding Photography Wedisson Award”! Snel kijken, en het was een award voor de ‘kus-op-de-Solex-foto’ van een van mijn Texelse bruiloften. Je hebt er wellicht al wel eens een foto van voorbij zien komen, laten we het er maar op houden dat het een super dag was ;-)

Vind je het leuk om alle foto’s van de bruiloft te zien? Dan kun je hier even kijken naar het blogje met alle foto’s. En dan kom ik natuurlijk meteen even terzake… een tijdje geleden schreef ik een blogje, over mijn doelen en wensen voor 2017. Een van de punten op mijn fotografie-bucket-list was om dit jaar een mooie award in de wacht te slepen. Ik moet zeggen, de twee Wedisson Awards, en de MyWed Award (kijk hier maar eens voor die prachtige bruiloft in Amerongen, ja die foto met de traan…), zijn al dingen waar ik heel erg blij van word. Stiekem hoop ik dit jaar met de heerlijke bruiloften die tot nu toe geboekt staan, echt wat mooie nieuwe knallers te maken. Ik ga er in ieder geval heel erg mijn best voor doen!

Een ander punt op mijn bucket list was natuurlijk die bruiloft op Texel, Terschelling, Vlieland, of een van de andere prachtige waddeneilanden, die ik toch echt nog hoop te mogen fotograferen dit jaar, of volgend jaar. Dus gaan jullie trouwen, en kiezen jullie voor de waddeneilanden? Ik kom super graag mee als jullie bruidsfotograaf!

Gewoon omdat het kan, plaats ik hieronder nog een heerlijke andere foto uit dezelfde serie… Ik wens alle collega fotografen een geweldig nieuw bruidsseizoen toe, en al die leuke enthousiaste bruidsparen natuurlijk een geweldige dag!

Tags: Bruidsfotograaf Texel, trouwfotograaf Texel, bruidsfotografie Texel, fotoshoot Texel, trouwfotografie Texel, trouwen op Texel, vintage bruiloft Texel, bruidsfotograaf Waddeneilanden, bruidsfotograaf Terschelling, bruidsfotograaf Vlieland

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*