Trouwfotograaf Rotterdam – Katendrecht – Ridderhof Maassluis – Pelgrimsvaderkerk

trouwen Maassluis
Trouwen in Rotterdam, een industriële fotoshoot op Katendrecht bij de Fenixloodsen, en de kade tegenover Hotel New York, maar bovenal het thema “Roaring Twenties’, oftewel een bruiloft met een geweldige jaren-20 styling, die tot in de puntjes was uitgewerkt. De jurk van de bruid, haar kapsel en make-up, maar ook de kleding van de bruiloftsgasten, en bijvoorbeeld de Art Deco trouwkaart, maakten het helemaal af! Ik was super blij dat ik deze dag als trouwfotograaf mocht meemaken om alles vast te leggen. The Great Gatsby is alive!

De dag begon in Rotterdam, in het appartement van Mirjam en Laurens. De visagiste was al even bezig om echt die gave ‘twenties look’ te creëren, mooi om te zien hoe dat in zijn werk ging. De vriendinnen van Mirjam waren ondertussen ook al aanwezig, om haar in de jurk te helpen. Eindelijk was het dan zover, de bruidegom kwam aan, in zijn toffe lichtblauwe oldtimer-Volvo (smelt, wat een zoete auto!), en hij liep omhoog voor de first look. Emoties en knuffels, heerlijk!

Vervolgens gingen we op weg naar de wijk Katendrecht, om bij de Fenix Loodsen te beginnen met de fotoreportage. Wat een gave plek voor stoere trouwfoto’s zeg. Het hele gebied ademt creativiteit, en overal zagen we mogelijkheden om te fotograferen. Ook op de kade tegenover Hotel New York, met de skyline van Rotterdam op de achtergrond, is het fijn fotograferen. We hebben daarna ook nog even het groen opgezocht, en de rivier bij Maassluis. Top!

Snel gingen we daarna op weg naar De Ridderhof, een mooie locatie in Maassluis, waar het burgerlijk huwelijk ging plaatsvinden. Een mooie, emotionele en persoonlijke ceremonie met een lach en een traan, en hele mooie woorden van de getuige van de bruid, en de zus van de bruidegom. Zakdoeken in de aanslag dus! Na de ceremonie was het tijd voor bubbels, en de taartentafel, met enorm veel verschillende mooie taarten, cakepops, en ander lekkers. Yeah… Een drone maakte vanuit de lucht nog een foto van het hele tafereel, als verrassing.

Na het diner was het tijd voor de inzegening van het huwelijk in de Pelgrimsvaderkerk, in Delfshaven, een prachtige kerk aan de gracht. Het bruidspaar had van te voren al aangegeven dat dit moment erg belangrijk voor hen was, en ik heb er dan ook prachtige foto’s met veel emotie kunnen nemen.

Kort na de bruiloft ontving ik van het bruidspaar het tragische bericht dat de vader van de bruidegom was overleden, wat een hartverscheurend bericht… Ik kan me voorstellen dat het echte nagenieten van de bruiloft daardoor anders is gegaan, dan jullie van te voren wellicht hadden gedacht. Wel fijn om te zien hoe blij jullie zijn met de foto’s, en hoe waardevol die nu voor jullie zijn. Veel dank dat ik dit blogje mocht plaatsen, met de foto’s van jullie lieve (schoon)vader erbij. Veel geluk samen, en veel mooie momenten samen.

vintage weddingbruidfotografie Rotterdamvintage weddingbruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdambruidfotografie Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdam

fotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot skyline Rotterdamfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodsfotoshoot fenixloodstrouwen Maassluistrouwen Maassluistrouwen Maassluistrouwen Maassluistrouwen Maassluistrouwen Maassluisbruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdambruidsfotograaf Rotterdamtwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwentwenties thema trouwenBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf MaassluisBruidsfotograaf Maassluisvintage trouwentrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen Pilgrimsvaderkerktrouwen PilgrimsvaderkerkPilgrimsvaderkerkPilgrimsvaderkerkPilgrimsvaderkerktrouwfotograaf Rotterdamtrouwfotograaf Rotterdam

 

 

Tags: trouwfotograaf Rotterdam, bruidsfotograaf Rotterdam, fotoreportage Katendrecht, industriële fotoreportage, industriële fotoshoot, twenties wedding, jaren 20 thema, styling, vintage trouwen, vintage wedding, trouwen Pelgrimsvaderkerk, bruidsfotograaf Maassluis, trouwfotograaf Maassluis, Great Gatsby thema, Great Gatsby bruiloft

 

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*