Trouwfotograaf De Salentein – bruidsfotograaf Nijkerk – Bussum

Trouwfotograaf de Salentein

Een echte gemengde NL-Chinese bruiloft. Tof! Van het eerste mailtje werd ik al direct enthousiast, en tijdens het kennismakingsgesprek bleek, dat het een bijzondere dag zou gaan worden! Een echte gemengde Nederlands-Chinese bruiloft, die begon in Bussum, in het ouderlijk huis van de bruid, en die verder plaatsvond bij Landgoed de Salentein, in Nijkerk. En dat alles geheel in stijl!

De ochtend begon voor mij in Bussum. Kingwah, de bruid, had mij al verteld, dat het wel eens ‘een beetje druk in huis’ zou kunnen worden, omdat haar zussen, vriendinnen en moeder uiteraard bij het ‘getting ready’ gedeelte zouden zijn. Ik kwam in een echt Chinees huis, met overal kamertjes, en prachtige spulletjes, veel in de kleur rood, die staat voor hartstocht, welvaart, geluk, liefde, populariteit en macht. Onder het woonhuis is de Chinese snackbar Harmony (bekend om de beste loempia’s in ’t Gooi!) van de ouders van Kingwah gevestigd, en overal stonden heerlijke Chinese hapjes. De nichtjes en neefjes van Kingwah krioelden in het rond, en zagen er prachtig uit, iedereen was in een feeststemming.

Bij Chinese bruiloften kan het zijn dat er meerdere jurken worden gedragen. Ook hier werden meerdere jurken getoond en gepast, maar Kingwah besloot toch voor haar prachtige eigen trouwjurk te gaan. Na de voorbereidingen kwam bruidegom Arjan haar ophalen. Maar zo makkelijk ging dat niet! Traditioneel mag de bruid pas mee, als er traditionele spellen zijn gespeeld, en de gasten/familie hebben besloten dat de bruidegom inderdaad genoeg zijn best heeft gedaan, om te laten zien dat hij de bruid waard is. Een reeks van hilarische spellen volgde, erg leuk!

Eindelijk mocht Arjan dan naar boven, en een emotionele ontmoeting volgde, waarna we naar Naarden vesting gingen om foto’s te maken. Het was eind september, maar behoorlijk warm, en het was dan ook heerlijk dat we bij De Salentein een buitenceremonie hadden, op een prachtige plek tussen het groen. Nog leuker was dat een van mijn favoriete ‘babsen’, Ilse de Zwart, de ceremonie ging leiden. Het was weer een en al gezelligheid, en natuurlijk zorgde Ilse voor een heel persoonlijk verhaal. Ook familie uit Canada was overgekomen, heel speciaal. Na de ‘gewone’ ceremonie, was het tijd  voor een echte Chinese theeceremonie, een van de traditionele onderdelen van een Chinese bruiloft. Het aanbieden van de thee tijdens de bruiloft is een traditie geworden sinds de zevende eeuw. Met het aannemen van de thee wordt symbolisch de bruid geïntroduceerd aan de familie van de bruidegom. Heel bijzonder om dit van dichtbij mee te maken.

Daarna was het tijd voor een gezellige receptie met heerlijke hapjes, een korte groepsfotoshoot, en een diner in de Callia Lounge. Bijna was het avond, en tijd voor De Verrassing. Arjan had wel eens als grapje gezegd dat hij wel wilde trouwen, maar dat dan wel Dries Roelvink moest langskomen op het avondfeest. Kingwah had dit gewoon geregeld, en de blik van de bruidegom toen Dries binnenkwam, was onbetaalbaar. Het bleef nog lang onrustig in Nijkerk ;-)

Ik wens jullie super veel geluk en liefde samen toe! Bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn!

bruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinTrouwfotograaf de Salentein
bruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salentein

Tags: Trouwfotograaf De Salentein, bruidsfotograaf Nijkerk, bruidsfotograaf de Salentein, trouwen Salentein, trouwen Nijkerk, fotograaf Salentein, fotograaf Nijkerk, Wedding Salentein, trouwen in Bussum, kasteelbruiloft, chinese bruiloft, chinese wedding

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*