Spontane loveshoot – Fotoshoot in de natuur – vintage colors!

spontane loveshoot

Wat is het toch gezellig om een bruidspaar beter te leren kennen tijdens een loveshoot! Een loveshoot is eigenlijk niets anders dan het fotograferen van de liefde tussen jullie beiden! Of jullie elkaar nu al heel lang kennen en veel hebben meegemaakt, of juist nog heel kort samen zijn en knetterverliefd zijn, het is altijd super om jullie gevoel om te zetten in liefdevolle beelden. En dat hebben we dan ook gedaan!

Ik had met Rob en Eva afgesproken voor een spontane loveshoot hier in Nunspeet, in een natuurgebied met heide, geel heidegras en grote grillige bomen. Er waren zo veel verschillende plekjes, dat we enorm veel mogelijkheden hadden om verschillende settings uit te proberen. Ondertussen vertelden ze heel veel over hun dag. Uiteraard wist ik daar al behoorlijk veel van, onder andere dat het gaat plaatsvinden in juni, op geweldige locaties in Amsterdam… maar het is altijd leuk om nog net even iets meer te horen, en te kijken hoe het nu gaat met alle voorbereidingen!

Uiteraard kun je ook een loveshoot boeken als je niet gaat trouwen, maar gewoon toffe foto’s van jullie samen willen hebben!

spontane loveshoot

spontane loveshootspontane loveshoot

spontane loveshoot

spontane loveshoot

spontane loveshootspontane loveshoot

spontane loveshoot

spontane loveshoot

spontane loveshoot

spontane loveshoot

 

 

Tags: loveshoot nunspeet, spontane fotoshoot, fotoshoot natuur, fotoreportage natuurgebied, vintage reportage, vintage loveshoot, vintage fotoshoot, vintage bruidsfotograaf

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*