Loveshoot Nunspeet – Vierhouten | Berry & Angela

Loveshoot Nunspeet VierhoutenHelemaal aan het einde van de herfst, toen de bladeren aan de bomen op hun mooist waren, mocht ik in Vierhouten de geweldige loveshoot van Angela en Berry fotograferen! We zijn vanuit Nunspeet samen naar Vierhouten gereden, en hebben bij het bos vlakbij Hotel de Mallejan de tofste plekjes gevonden.

Angela kende ik al uit de kapsalon, en het was dan ook erg gezellig. Ze hadden bedacht dat het wel gaaf zou zijn om een fotoshoot te plannen, waarbij ze van één van de foto’s een geweldige uitvergroting in canvas aan de muur wilden. Zo gezegd zo gedaan, ik heb naast wat portretten en foto’s dichtbij ook wat beelden gemaakt, waarbij er meer van de prachtige natuur te zien is, dat staat vaak wel mooi als je het groot laat uitvergroten.

Hoewel Berry het eerst een beetje oncomfortabel vond om op de foto te gaan, en zich een beetje opgelaten voelde, deed hij het eigenlijk hartstikke goed! Samen met het mooie avondlicht was het echt genieten. Soms willen stellen graag een loveshoot voor een mooie foto op hun trouwkaart, maar je kunt natuurlijk ook samen op de foto om je liefde voor elkaar te vieren, en wat moois aan de wand te willen hebben. We maken er sowieso een gezellige fotoreportage van. Als je vragen hebt over de fotoreportage, of bijvoorbeeld over wat je kunt aantrekken, dan kun je altijd even contact met mij opnemen.

Loveshoot Nunspeet VierhoutenLoveshoot Nunspeet VierhoutenLoveshoot Nunspeet VierhoutenloveshootLoveshoot Nunspeet Vierhoutenloveshoot NunspeetLoveshoot Nunspeet VierhoutenLoveshoot Loveshoot Nunspeet VierhoutenLoveshootLoveshoot Nunspeet VierhoutenLoveshoot

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*