Loveshoot in het bos – Bruiloft Nijkerk

loveshoot
Als bruidsfotograaf ontvang ik heel vaak leuke post, en afgelopen week was het weer zover… in de brievenbus lag een geweldige trouwkaart, namelijk die van Renze en Chantal, voor hun bruiloft in Nijkerk, midden maart van dit jaar! Een bruiloft waar ik heel erg naar uitkijk, door dit mooie, gezellige en vooral enthousiaste stel!

Nog leuker was natuurlijk dat de foto’s die op de kaart staan, gemaakt zijn tijdens de loveshoot die we in oktober hebben gedaan. Het was gezellig, en we hebben ontzettend gelachen. Tegelijkertijd is het ook een perfecte manier om naast het uitgebreide kennismakingsgesprek, nog iets meer over elkaar te weten te komen. Voor het bruidspaar is het ook fijn om alvast even te wennen aan de camera. Eigenlijk was dat in dit geval niet nodig, maar gezellig was het alsnog!

Wisten jullie dat de foto’s van een loveshoot ook gebruikt mogen worden voor bijvoorbeeld een save-the-date-kaart, of een verlovingsaankondiging?

Nu de trouwkaart is verstuurd, deel ik graag wat andere foto’s van de shoot met jullie. Let Love Rule!

loveshoot

loveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootTags: Loveshoot, loveshoot zandverstuiving, pre-wedding fotoshoot, verlovingsfoto’s

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*