Loveshoot + Zwangerschapsreportage – Fruittuinen en Oude Melkfabriek Oldebroek

Nog héél even wachten en dan is het zover… en ik heb altijd al zo weinig geduld! Begin september mocht ik in Oldebroek een zwangerschapsreportage maken van mijn lieve ex-collega Lisette en haar man Adriaan. En die kleine mini-Lies of mini-Aad in de buik natuurlijk. Ze hadden pup Aron ook meegenomen. Ook al weet ik niet of pup nog het goede woord is, hij was best al een beetje groot. En moest nog wat wennen aan de camera ;-) maar dat zorgde ook wel weer voor wat lachwekkende momenten! De zus van Lisette was ook mee, om te helpen, om foto’s te maken, en natuurlijk om de hond rustig te houden. Kon ik meteen wat lieve zussen-foto’s maken.

Eerst gingen we naar de Fruittuinen Verbeek in Oldebroek, een super locatie voor een mooie loveshoot. Saillant detail is nog dat ik daar in mei ook was voor een zwangerschapsreportage, en toen heb lopen verkondigen dat we in een appelboomgaard stonden. Dat bleken dus peren te zijn… nou ja, ook gezond. Daarna zijn we ook nog even voor wat stoere foto’s naar de Oude Melkfabriek gegaan, altijd tof.

Ik ben enorm benieuwd en vind het weer zo’n mega-wonder wat staat te gebeuren. Ik hoop dat je deze laatste momenten met z’n tweeën (of drieën als ik Aron meetel) geniet van alles wat jullie nu al hebben, en van de voorpret van alles wat er komen gaat. Mag ik snel komen als de kleine er is?

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*