Loveshoot bruiloft – Pre Wedding Shoot

loveshoot bruiloftEen loveshoot, waarom zou je dat van te voren willen doen? Op jullie grote dag is het vaak best spannend allemaal, naast alle emoties en (leuke) spanning die de dag met zich meebrengt, vinden veel bruidsparen het maken van de foto’s toch ook best ‘een dingetje’…

Uiteraard zorg ik er tijdens de fotoshoot op de bruiloft voor dat jullie je echt op je gemak voelen, en help ik jullie, zodat jullie je voornamelijk op elkaar focussen, en bijna niet meer door hebben dat ik er ook ben. Af en toe roep ik iets, of geef ik kleine aanwijzingen of opdrachtjes, alles om ervoor te zorgen dat we de meest geweldige foto’s krijgen.

Ik wil vooral de momenten tussen jullie samen vangen, de chemie, en de liefde tussen jullie vastleggen. Tijdens een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft, kunnen we elkaar nog beter leren kennen, en kunnen jullie alvast een beetje aan mij en de camera wennen!

Zo ook bij dit leuke stel, waarvan ik in augustus hun bruiloft mag vastleggen. Ze wonen best ver uit elkaar, maar zien elkaar wanneer het kan, zo zie je maar, liefde overwint afstand! Ik heb nu al enorme zin in jullie dag, en ik hoop dat jullie dan ook zo stralen! Een van de foto’s hebben ze gebruikt voor hun trouwkaart, maar die heb ik hieronder uiteraard niet gebruikt… Wordt vervolgd…

loveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloftloveshoot bruiloft

 

Tags: Loveshoot, loveshoot bruiloft, fotograaf loveshoot, pre wedding shoot, liefde, spontane fotoshoot, vintage bruidsfotografie, vintage fotoshoot

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*