Reacties van bruidsparen

Er komt zo veel kijken bij het plannen van een bruiloft, en het is wellicht fijn om te horen wat voor andere bruidsparen doorslaggevend was om mij te boeken, of hoe ze hun dag, en natuurlijk het eindresultaat, hebben ervaren!


 

Bruidsfotograaf Nunspeet-1-3“We hadden Lotte geboekt voor onze trouwerij in juli ’16. Plotseling hadden we onze bruiloft vervroegd en gelukkig kon Lotte had plannen ook wijzigen voor ons. De ultieme flexibiliteit! Verder brengt Lotte een hele fijne energie met zich mee en komt ze deskundig over. Ondanks de afstand tussen haar en ons (Schiedam – Nunspeet) werd dat ook goed opgepakt door haar.”
– Raymond & Suzan

 

 

Bruidsfotograaf Nunspeet-1-2“Lotte is een erg fijne fotograaf die de hele dag gezellig onopvallend aanwezig en iedereen op zijn of haar gemak stelt. Ze levert prachtig sprekende frisse foto’s die maken dat je de dag steeds weer opnieuw beleeft.
Ook bij het bespreken denkt ze niet alleen mee over het foto’s maken, maar ook over andere details die je niet vergeten moet op je trouwdag.
Wij raden iedereen Vlot Fotografie aan!”
– Jaap & Irene

 

vlot fotografie“Lotte Vlot heeft onze bruiloft gefotografeerd, zowel overdag als ’s avonds. Wij vonden het belangrijk om een fotograaf te kiezen die meer doet dan mooie foto’s maken, en dat is gelukt! Wij kunnen oprecht geen zaken bedenken die we op dit vlak anders hadden willen hebben, dus er zijn geen negatieve punten. Om een aantal grote voordelen van Lotte op te sommen:
– Lotte nam uitgebreid de tijd voor ons tijdens de voorbereidingen en ook achteraf. Geen vraag of mailtje was te veel.
– Lotte had alles continu onder controle. We kregen tijdig een lijstje met tips (met daarbij ook echt zaken waar we zelf nooit aan gedacht hadden!) en we hebben ons geen moment afgevraagd of ze er wel op tijd zou zijn, onze aanwijzingen zou snappen etc.
– Lotte is supergoed met mensen: zowel met de drie kinderen die aanwezig waren op onze bruiloft, als met onze gasten als ook met ons. Toen ze tijdens de fotoshoot voorafgaand aan de ceremonie spanning bij ons voelde heeft ze ons vakkundig op ons gemak gesteld. :-)
– Tot slot dan nog iets over de kwaliteit van de foto’s: de stijl van Lotte’s portfolio sprak ons aan en de uiteindelijke foto’s zijn dan ook echt helemaal zoals we hadden gehoopt. Natuurlijk hebben we alle geijkte foto’s van vrienden en familie, groepsfoto’s en dergelijke, maar Lotte heeft juist ook veel onbewaakte momenten op precies het juiste moment vastgelegd. Dat zijn uiteindelijk de allermooiste foto’s geworden.”
– Joris & Femke

Vlot Fotografie

“Wij zijn ontzettend blij met Lotte als fotografe van onze bruiloft.
Zij wist precies wat wij wilden, heeft ons de ruimte gegeven voor onze eigen ideeën en heeft alle belangrijke dingen van de dag op een prachtige manier vastgelegd. We hadden binnen een paar weken al alle foto’s bewerkt en wel van haar binnen. Op de dag zelf hebben we bijna niet gemerkt dat ze er was, maar het resultaat is zeer de moeite waard!
Zeker iemand die wij kunnen adviseren aan anderen.”
– Annelieke & Tim

 

Vlot Fotografie“Lotte heeft afgelopen oktober (2015) onze bruiloft mogen fotograferen! We hebben fijn en goed contact gehad met elkaar. De foto’s ontvingen we op korte termijn en zijn echt prachtig geworden, precies zoals Lotte zichzelf omschrijft: fris, spontaan en puur! Lotte, nogmaals heel erg bedankt! De foto’s zijn top!”
– Johan & Kirsten

 

 

vlot fotografie“Lotte is een enthousiaste meid met passie voor haar vak! Ze is heel relaxed in de omgang, wat haar een prettige fotograaf maakt om op je dag te hebben. Ze ziet als geen ander de kleine details en momentjes die een ander ontschoten zouden zijn, zij legt ze vast op een prachtige manier. Het gebruik van licht en kleur vind ik erg mooi en ik zou haar iedereen aanraden!”
– Lianne & Bart

 

 

Vlot Fotografie

“Onze ‘mooiste dag van ons leven’ is door Lotte op een prachtige manier vastgelegd! Geen ‘standaard’ fotoshoot, maar lekker ontspannen en luchtig met een prachtig resultaat! Wij bladeren nog vaak terug door het prachtige album en herleven alle mooie momenten. Lotte is creatief, hartelijk en spontaan, begreep onze wensen, is zorgvuldig en stipt in het nakomen van afspraken. Wat ons betreft een echte aanrader!”
– Robert & Ellen

 

 

Vlot Fotografie“Wij hebben heel goede ervaringen met Vlot Fotografie! Het is heel prettig om met Lotte samen te werken. Ze is spontaan, heeft het van begin (loveshoot) tot einde (afleveren album) goed op orde en ze maakt op een plezierige manier deel uit van de dag. En, niet onbelangrijk, ze maakt fantastische foto’s!
Wij vonden een aantal dingen belangrijk: niet te stijve foto’s, de sfeer/emoties van de dag wilden we graag terugzien en we vonden de foto’s in een weids landschap erg mooi. Een echte aanrader dus!”
– Ewout & Joanne

 

Vlot Fotografie“Lotte heeft onze bruiloft gefotografeerd, ze was er een heel groot deel van de dag bij. Op een ontspannen, ongedwongen en gezellige manier gaat ze te werk. Heel prettig! We hebben een paar maanden voor de bruiloft een loveshoot gedaan en die foto’s waren al veelbelovend. De foto’s van de bruiloft zijn daarom ook prachtig geworden, ondanks het erg slechte weer op onze dag. Daar wist ze goed op in te spelen, we hebben ons er weinig van aangetrokken en de foto’s met de paraplu zijn zelfs één van onze favorieten geworden! Sinds een week hebben we ons trouwalbum en ook dat heeft ze heel mooi gemaakt! Een prachtige herinnering! We raden Lotte Vlot aan iedereen aan!”
– Mark & Marjolein

 

Vlot Fotografie - referenties-6“Wij zijn enorm blij dat we er voor gekozen hebben om Lotte onze bruiloft te laten fotograferen!
Het heeft ons niet alleen een prachtig album opgeleverd, maar ook op de dag zelf een hoop gezelligheid! Lotte’s vrolijke en ontspannen houding zorgt voor een heerlijke relaxte sfeer, wat op zo’n toch wel spannende dag toch wel heel belangrijk is. Het is ons zo goed bevallen met Lotte dat we later nog een ‘love shoot’ bij haar hebben geboekt; opnieuw een heerlijke middag die heel verliefde foto’s heeft opgeleverd…”
– Karen & Bart

 

Vlot Fotografie - referenties-8“Wat een mooie foto’s hebben wij gekregen van onze dag!
 Lotte is een spontane fotografe die goed door heeft wat je als bruidspaar wil.
Ze stelt je op je gemak, is niet opvallend aanwezig, creatief, spontaan, vrolijk!
Een aanrader!”
– Janine & Edwin

 

 

Vlot Fotografie“Lotte is naast een super professionele fotografe ook een heel fijn persoon om erbij te hebben op je grote dag! Ze denkt mee, niets is haar te veel ze en is de rust zelve. Van begin tot het eind is alles tot in de puntjes geregeld en de communicatie is top! En last but zeker not least hebben we prachtige foto’s als herinnering…”
– Marjolein & Jan

 

 

Vlot Fotografie“Lotte is zeer vriendelijk en professioneel, je voelt je zeer op je gemak. Mooie foto’s en ook aan gezelligheid ontbrak het niet..”
– Erwin & Evelien

 

 

 

Vlot Fotografie - referenties-5“Wij kunnen Lotte als fotograaf absoluut aanraden! Prettige persoonlijkheid, die haast onzichtbaar aanwezig was op onze bruiloft. Dit resulteerde in prachtige, spontane foto’s, die goed weergeven hoe de dag is geweest. Een veel gehoorde reactie van onze gasten was: wat hadden jullie een leuke fotograaf!”
– Heleen & Stijn

 

 

Vlot Fotografie - referenties-9“Erg prettig persoon, zeer vriendelijk behulpzaam en deskundig! Weet hoe ze je goed op de foto zet en is niet bang advies te geven!”
– Gerwin & Gerike

 

 

 

Vlot Fotografie“Lotte heeft de fotografie voor onze bruiloft verzorgd, tot in de puntjes! Een zeer professionele vrouw, die weet waar en op welk moment ze er moet zijn. Alle foto’s zijn zo mooi geworden, en het album… Prachtig! We zijn blij dat we haar hebben gekozen uit zoveel verschillende fotografen, precies wat we zochten.”
– Sander & Dinara

 

 

Vlot Fotografie - referenties-12“Gezellig vrolijk, super spontaan, onwijs lief en een tikkeltje gek, zo kunnen we Lotte het beste omschrijven. Ze luistert naar je wensen maar heeft zelf ook creatieve inbreng. 

De keren dat we haar spraken (voor de bruiloft) hebben we onze dag en haar rol van begin tot eind doorgenomen. Wij hadden zelf wat foto’s in gedachten en konden deze bij haar neerleggen. Wat we erg prettig vonden is dat ze een aantal kant-en-klare fotoalbums aan ons kon laten zien. Zo kregen we meer feeling bij de verschillende soorten albums (leer, linnen en verschillende kleuren) en de foto indeling. 

Op de dag zelf paste Lotte helemaal in het plaatje. Netjes gekleed voor de occasion en vol enthousiasme begon zij (samen met ons) aan de dag. De eerste vijf minuten was even wennen.. zo’n camera overal waar jij ook gaat. Daarna heb je haar niet meer in de gaten. Ze houdt gepaste afstand wanneer nodig maar legt wel élk bijzonder moment vast! 

Al snel na de bruiloft kregen we van haar een filmpje met selectie van de mooiste foto’s toegestuurd. Wauw! Feit blijft dat het bewerken en selecteren van de foto’s wat tijd kost. En dan moet het album ook nog gemaakt worden. Dus je bent een paar weken verder voor je het uiteindelijke resultaat krijgt. Maar hoe leuk is het dan dat je alvast een korte impressie hebt (gewoon voor jezelf of om iedereen te laten zien) van jullie trouwdag? 

Lotte heeft onze verwachtingen weten te overtreffen, keer op keer. Met zowel haar prachtige foto’s als andere kleine verrassingen. Welke dit zijn ga ik natuurlijk nog niet vertellen… Maar alles wat ze doet, doet ze met stijl en op creatieve wijze.

 Kortom: Lotte (Vlot Fotografie) is dé beste fotograaf die je maar kunt wensen op je bruiloft.”
– Simon & Gonneke

Vlot Fotografie - referenties-1-2“Lotte is een professionele, erg spontane fotograaf met oog voor detail. Onze trouwdag is perfect in beeld gebracht doordat Lotte heeft meegedacht met onze wensen en hier haar eigen draai aan heeft gegeven. Daarnaast weet Lotte prachtige foto’s te maken zonder dat ze zelf té nadrukkelijk aanwezig is. 

Kortom: een fijne samenwerking met een prachtig resultaat!”
– Ralko & Milou

 

 

Vlot Fotografie - referenties-4“Lotte heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ook het door haar samengestelde trouwalbum is erg mooi. Vanaf het kennismakingsgesprek hadden we bovendien direct een klik, waardoor wij het erg gezellig vonden dat ze er bij was. Zonder twijfel: doen!”
– Jette & Marc

 

 

Vlot Fotografie“Vlot, gastvrij (voorbereidend gesprek), spontaan, lekker gewoontjes en heel erg flexibel! Denkt mee in de wensen die er zijn! Fijn om Lotte als fotograaf te hebben gehad op onze bruiloft! Het resultaat moeten we nog even op wachten maar ik geloof dat dit helemaal goed gaat komen! Zeker een aanrader!”
– Magdalien & Jaco

 

 

Vlot Fotografie - referenties-7“Lotte Vlot is een prettige persoonlijkheid, die oog heeft voor details. Luistert nauwgezet naar de wensen en brengt dit op professionele wijze tot stand. Wij kunnen haar diensten van harte aanbevelen! Mede dankzij Lotte kijken wij terug op een geweldig huwelijk, haar foto’s zijn prachtig!”
– Peter & Firian

 

 

Vlot Fotografie - referenties-3“Wij zijn super tevreden met Lotte als fotograaf.
Wij hebben inmiddels met veel plezier al twee keer van haar diensten gebruik mogen maken. Heeft oog voor detail en is lekker spontaan, creatief en ‘perfectionistisch’. Gaat net zo lang door totdat ze het ultieme resultaat heeft! De bruidsrapportage was reuze gezellig en de rest van de dag heeft ze onopgemerkt veel leuke en mooie shots gemaakt.
Het was erg leuk om vooraf de fotoslide te krijgen zodat je al een beeld had wat je in het album kon verwachten!”
– Jeroen & Fennita

 

Vlot Fotografie - referenties-1-3“Hele fijne samenwerking! Alles verliep ontspannen. Lotte heeft leuke ideeën en stelt je op je gemak. We zijn heeel blij met de super mooie foto’s!”
– Richard & Jenneke

 

 

 

Vlot Fotografie“Lotte is een super fotograaf… deskundig en gezellig! Zouden haar zo weer vragen!
Ze heeft een fantastische reportage gemaakt van onze trouwdag!”
– Alice & Piet

 

 

 

Vlot FotografieZe is een super goede fotografe. Ze weet mooie foto’s te maken zonder dat je door hebt dat ze er is. Ze is in positieve zin “onzichtbaar”.”
– Vera & Martijn

 

 

 

Vlot Fotografie“Lotte is een fantastische fotografe die weet waar ze mee bezig is. Zij heeft onze wensen zeer goed aangevoeld en dit alles prachtig in beeld gebracht.”
– Robert & Lotte