Jouw trouwboeket! Inspiratie voor het mooiste bruidsboeket

bruidsboeket, trouwboeketHet is natuurlijk weer tijd voor het jaarlijks terugkerende boekettenblogje! Even wat inspiratie opdoen op het gebied van trouwboeketten, corsages, bloemwerk, en gewoon ook stiekem lekker meekijken naar wat andere bruidsparen voor bruidsboeket hebben… In dit blogje staan foto’s van de boeketten en soms ook de corsages van de bruidsparen uit 2017. Ik hoop jullie natuurlijk in 2018 of 2019 te mogen fotografen ;-)

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende periode met veel uitzoekwerk, inspiratie opdoen en overleg over wat jullie wensen zijn, begint! Naast De Jurk (jaja, met hoofdletters), de locatie, de fotograaf (Jeeejjjj!), de ambtenaar en wellicht het trouwvervoer, vinden bijna alle bruidsparen op hun trouwdag een bruidsboeket ook heel belangrijk. Maar ook dan is de vraag, wat wil je, en wat past bij jullie?

Een bruidsboeket is anders dan een bosje tulpen dat je even in een vaas knalt. Het moet passen bij jou als bruid, maar ook bij de stijl van de dag, en af en toe is het boeket zelfs afgestemd op de jurk. Klassiek, modern, vintage, bohemien, of net-even-anders… een boeket draagt mee aan de details van je dag. Ook kun je met een boeket een eventueel kleurthema (leuk!!) weer versterken. Heb je er wel eens aan gedacht om verse bloemen uit het boeket ook weer in je haar te verwerken? De hairstyliste/kapster weet daar vaak heel veel van, ook bijvoorbeeld welke bloemen hiervoor geschikt zijn. Vaak wordt bijvoorbeeld gipskruid gebruikt.

Vaak zie ik als bruidsfotograaf al een beetje aan het bruidsboeket, hoe de dag gaat worden. Een los, ongedwongen veldboeket (I love it!), of wat traditionelere rozen in een mooi rond boeket, lichte kleurtjes of juist felle knallers, alles komt voorbij. En stel dat de bruidegom het boeket gaat uitzoeken zonder hulp van de bruid – dat gebeurt vaak – dan kun je als bruid natuurlijk altijd nog wel even wat foto’s laten zien van wat je mooi vindt, en wat juist niet. Onder de noemer ‘inspiratie opdoen’ ;-)

Steeds vaker zie ik in plaats van bruidskinderen, de ‘bruidsmeiden’, overgewaaid uit het buitenland, waar het heel gewoon is dat de vriendinnen of (schoon)zussen van de bruid, een speciale rol hebben. Geweldig om te zien dat de jurken van de bruidsmeiden vaak op elkaar zijn aangepast. Daar past natuurlijk ook een mooi (eventueel kleiner of net even anders opgemaakt) bruidsboeket bij.

En wil je geen bruidsboeket? Bedenk dan vooral, niets moet, het is jullie dag, dat is nou net het leuke! Wil je je dag in een bepaalde stijl of een bepaald thema aankleden, maar vind je het lastig om de ideeën in je hoofd echt tot werkelijkheid te laten komen? Dan zou je altijd even kunnen kijken of een stylist jullie kan helpen om de details van jullie grote dag te realiseren.

Ben je zelf leverancier van bruidsboeketten of andere mooie bloemen styling die hier voorbij komen? Tag en deel dit bericht vooral, super leuk! Ik plaats hier met veel liefde je bedrijfsnaam! Dat geldt natuurlijk ook voor alle lieve bruidsparen!

bruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeket

bruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeketbruidsboeket, trouwboeket

Tags: bruidsboeket, trouwboeket, vintage bruidsboeket, vintage trouwboeket, bohemien boeket, bohemien trouwboeket, veldboeket, trouwen, fotograaf Nunspeet, bruidsfotograaf, bruidsfotograaf Nunspeet

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*