Werkwijze – Loveshoot

Een loveshoot is eigenlijk niets anders dan het fotograferen van de liefde tussen jullie beiden! Of jullie elkaar nu al heel lang kennen en veel hebben meegemaakt, of juist nog heel kort samen zijn en nog knetterverliefd, het is altijd super om jullie gevoel om te zetten in liefdevolle beelden. Ik maak foto’s van jullie samen, we kletsen, lachen en ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn.

Ik ben dol op fotoshoots op mooie buitenlocaties. Lekker samen de buitenlucht in, bijvoorbeeld naar het bos, de zandverstuiving of een groot veld met bloemen! Ook industriële locaties, zoals een oude fabriekshal of een stoere parkeergarage, kunnen super mooi zijn.

Net als bij bruidsreportages, vind ik het ook bij fotoshoots heel erg belangrijk dat jullie je echt op je gemak voelen, omdat ik dan foto’s kan maken waar jullie op staan zoals jullie echt zijn. Frisse, spontane foto’s die niet te geposeerd zijn, hebben mijn voorkeur. Tijdens een fotoshoot gaan we verschillende dingen proberen en wisselen we veel af, zodat we lekker veel foto’s kunnen maken, met veel emotie. Jullie mogen aangeven wat jullie wensen zijn! Ik vind het heel belangrijk dat de fotoshoot op zich ook al een leuke beleving is.

Veel mensen vragen om advies over hun kledingkeuze. Ik vind het zelf altijd wel mooi staan als de kleding enigszins op elkaar is aangepast, maar dat is persoonlijk. Grote prints en felle opdrukken raad ik meestal af, dat leidt nogal af van waar het echt om gaat, jullie!

De loveshoot is – naast mijn enthousiaste aanwezigheid tijdens de reportage – ;-) inclusief bewerkte fotobestanden op hoge resolutie. Zo kun je zelf kijken wat jullie met de foto’s willen doen. Uiteraard help ik je ook graag met het bestellen van fotoafdrukken, vergrotingen, canvassen en foto’s op plexiglas en dibond.

Van elke fotoshoot maak ik een online web gallery, waarop alle bewerkte foto’s worden getoond. Een selectie van de foto’s in kleur zet ik tevens om in zwart-wit, als ik denk dat ze daardoor nog toffer worden!

Jullie kunnen thuis rustig bekijken welke fotobestanden je op hoge resolutie wilt ontvangen. Die bestanden lever ik vervolgens online via een mooie gepersonaliseerde website aan.

Uiteraard kun je ook meer digitale bestanden bestellen, dan de bestanden die al bij de fotoshoot inbegrepen zijn. Je kunt ook alle digitale bestanden van de fotoshoot afnemen.

Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten, jullie mogen altijd contact met mij opnemen voor vragen, of om een fotoshoot te boeken.