Fotoshoot Nunspeet | Familie fotografie in het bos

Familiefotografie NunspeetIn het laatste staartje van de herfst had ik een toffe fotoshoot in Nunspeet. We begonnen heel vlakbij, Alieke en Ivar zijn namelijk bijna onze buren!

Voor de verjaardag van de vader van Ivar wilden ze graag een mooie familiefoto van hun vieren. We zijn met z’n allen naar de bossen van Vierhouten gereden, waar de bomen nog net mooi blad hadden. Het weer was prachtig en zat echt mee, en hoewel de zoon Thijs en Ivar stiekem niet helemaal fit waren, hebben ze super hun best gedaan en ging het eigenlijk heel goed!

Een leuk nieuwtje is nog dat Alieke en Ivar aan het einde van het jaar gaan trouwen. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik er ook bij mag zijn, dat zou wel leuk zijn… Met deze fotoshoot konden ze in ieder geval al een beetje oefenen voor de camera. Ging goed!

Nu staat het voorjaar al weer voor de deur. Heb je ook zin in een frisse fotoshoot in het bos, op de zandverstuiving of op een lekkere strakke locatie? Mail of bel me dan even, vooral de plekjes in het weekend gaan snel. Loveshoot NunspeetFotoshoot kids NunspeetFamiliefotografie NunspeetFotoshoot kids NunspeetFamiliefotografie NunspeetFotoshoot bos VierhoutenFotoshoot bos VierhoutenFotoshoot bos Vierhouten LoveshootFamilieshoot Nunspeetspontane fotoshoot

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*