Tarieven – Bruidsreportages

Tarieven Bruidsreportages

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn bruidsfotografie!

Iedere trouwdag is weer anders. Ik verneem graag jullie wensen zodat ik een mooie offerte op maat kan maken. Uit ervaring weet ik dat ieder bruidspaar waarde hecht aan andere dingen en ik denk graag met jullie mee bij de invulling van jullie bijzondere dag! Neem contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte. Ter indicatie, voor zes uur fotografie is de investering € 1295,-.

Zelf vind ik het heel waardevol om van de foto’s van jullie dag een prachtig album te maken. Op mijn website bij Album staat een kleine impressie van alle geweldige mogelijkheden.

Omdat ik het super vind om jullie voorafgaand aan de bruiloft nog extra te leren kennen, en het een leuke manier is voor jullie om te wennen aan de camera, geef ik € 50,- korting op een loveshoot die in combinatie met een bruidsreportage wordt geboekt. De foto’s mag je uiteraard gebruiken voor bijvoorbeeld ‘Save the Date’ kaarten, of de trouwkaart.

Op de dag zelf maak ik helaas geen bedankkaartjes, ik vind de kwaliteit van de 1-uur printer afbreuk doen aan de foto’s, en er zijn nog zo veel meer originele manieren te bedenken om de gasten op de dag zelf te laten weten dat jullie het super vonden dat ze er waren!

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden. De algemene voorwaarden van Vlot Fotografie en Lotte Marie Photography zijn van toepassing.

Foto’s die zijn gemaakt tijdens een bruidsreportage kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (facebook) en/of drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van eur 35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.