Album

Op dit moment neem ik helaas geen bruiloften meer aan. Ik kan wel andere fijne bruidsfotografen aanraden! 

Wat is er leuker dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een supermooi persoonlijk trouwalbum? Nog even terug naar die dag vol emoties: lachen, een kleine traan misschien, toch wel zenuwachtig en ‘the first look’.

Ik lever verschillende luxe albums, in het formaat 30 x 30 cm, met mooie lay-flat pagina’s, wat betekent dat de pagina’s helemaal vlak zijn en doorlopen. Je kunt dus geweldig een grote foto over de hele spread plaatsen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een upgrade van je album, naar een groter formaat, bijvoorbeeld 35 x 35 cm.

De albums zijn verkrijgbaar in vele soorten materialen en kleuren. Eco-leder, vintage linnen of echt leer met jullie namen erin gestanst? Met of zonder stiksel, alles is mogelijk, zodat het album precies bij jullie past! Ook is het mogelijk om van het album kleinere ‘ouderalbums’ te bestellen, of om een bijpassende luxe box om het album te bestellen. Uiteraard in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur.

Ik vind het belangrijk dat de foto’s zelf het verhaal van jullie bruiloft vertellen. Ik hou van een strakke opmaak met veel grote foto’s, en daarnaast ook collages met die belangrijke details, waar jullie zo veel tijd aan hebben besteed.

Na jullie bruiloft bewerk ik alle foto’s, en zet ik ze op een luxe usb stick. Vervolgens mogen jullie aangeven welke foto’s jullie graag in het album willen zien.  Dan maak ik een mooi strak albumontwerp op, ik werk niet met kant en klare templates, ieder album is uniek. Jullie krijgen alle pagina’s in pdf te zien, en mogen nog wijzigingen doorgeven, totdat het album voor jullie perfect is. Hierna bestel ik het… en is het wachten op de postbode met dat begeerlijke pakket!

Het luxe trouwalbum is verkrijgbaar vanaf eur 400,-, voor 40 strak opgemaakte pagina’s. Uiteraard is dit bedrag inclusief het digitaal opmaken van de pagina’s en het doorvoeren van jullie wijzigingen.

Luxe handgemaakt album in eco-leder

fotoalbum, trouwalbumfotoalbum, trouwalbumfotoalbum, trouwalbumfotoalbum, trouwalbumfotoalbum, trouwalbumfotoalbumfotoalbum, trouwalbumfotoalbum fotoalbum, trouwalbum

Strak linnen album

fotoalbum, trouwalbum

linnen trouwalbumlinnen trouwalbum

fotoalbum, trouwalbum

fine art albumfine art album

linnen trouwalbum

linnen album

 

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*