Bruidsfotograaf Utrecht – Belle van Zuylen – Bruiloft met kinderen

In de zomer was ik voor een geweldige bruiloft in Utrecht, in Oud Zuilen om precies te zijn, eerst in dat mooie kleine kerkje, en toen in Bistro Belle! Wist je dat ik bruiloften met kinderen zo ontzettend leuk vind? En dit was er zo een… met leuke, spontane en bijzondere momenten, juist ook door die lieve, grappige kinderen die erbij waren. Zij maken vaak dat de dag meer wordt ingedeeld op gevoel. Wat is fijn, waar hebben we zin in?

We begonnen bij de kapper in Maarssen, daar was het al gezellig druk, en ook de kinderen kregen een feestkapsel. De make-up deed bruid Annemieke lekker zelf, samen met haar vriendin. Thuis was het tijd om de jurk (super mooi…. een echte vintage trouwjurk van Laura Dols!) aan te doen, en mochten de meiden eindelijk ook hun feestjurk aan. En het zoontje zijn stoere pak…

Bruidegom Leander was zich ondertussen ook thuis aan het aankleden, ideaal, zo kon ik alles makkelijk vastleggen. Een beetje zenuwachtig, maar met heel veel zin, gingen hij en de kinderen naar de tuin, om Annemieke op te wachten. Emoties!

Vervolgens stapten we op de mooie sloep, die ons naar het kerkje in Oud-Zuilen bracht, waar de ceremonie plaatsvond. De moeder en broer van de bruid hielden een prachtig verhaal, heel persoonlijk.

Bij Bistro Belle bracht het bruidspaar een toast uit, het was heerlijk weer, en iedereen stond in de tuin. Taart voor de kinderen, oesters, bubbels, gezelligheid en liefde, dat is een goede beschrijving van wat volgde. Toen het wat later werd, maakten we bij Slot Zuilen nog wat foto’s, en werd er een enorme bbq aangezet door Vuurproeven, met hamburgers en broodjes met het logo van het bruidspaar, hoe leuk! De avond was gezellig en warm, en het was nog lang onrustig in Oud Zuilen… Heel veel geluk samen met jullie mooie gezin!

 

 

Tags: bruidsfotograaf Utrecht, bruidsfotograaf Zeist, bruidsfotograaf Bistro Belle, trouwfotograaf Utrecht, trouwfotograaf Zuilen, trouwfotograaf Zeist, spontane bruidsfotografie, trouwen Belle, trouwen Bistro Belle

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*