Bruidsfotograaf Texel – Witte kerkje Den Hoorn – Paal 9

fotoshoot texelWat een geweldige dag was dit! Texel, het Witte Kerkje in Den Hoorn, een solex (of eigenlijk duolex), een korte vintage-look trouwjurk, bretels, een heel lief klein zoontje, Paal 9… een dag vol emoties en prachtig weer. Tijd voor een uitgebreide blog over de toffe bruidsreportage op Texel, van Lotte en Robert, waarmee ik als bruidsfotograaf twee eervolle vermeldingen van de Masters of Dutch Wedding Photography in de wacht sleepte, helemaal blij mee!

Een tijdje voor de bruiloft had ik met Lotte en haar zoontje Diederik (wat een schatje!) al een super leuk gesprek gehad in Amersfoort, en toen bleek al hoe bijzonder hun dag zou gaan worden. Lotte en Robert waren altijd al erg vaak op Texel te vinden, en het was voor hun dan ook niet meer dan logisch om hun trouwdag daar te vieren, op de plek waar zij zich zo thuis voelen. Het leuke was dat de ceremonie zou plaatsvinden in het Witte Kerkje in Den Hoorn, waar Robert met zijn architectuurbedrijf Vraag de Architect, al had gewerkt aan een duurzaam en bijpassend kerkcentrum. Alles kwam samen!

’s Ochtends ben ik al vroeg met de boot naar Texel gevaren, een kort maar fijn boottochtje. Je komt eigenlijk meteen in een eilandstemming. Doordat ik lekker vroeg was, had ik nog tijd om even bij de kapper langs te gaan, waar Lotte haar haar en make-up gedaan werden, samen met haar zusje en schoonzusje. Eigenlijk was ik best een beetje verrast toen bleek dat Kapsalon Bjoetie’s zo leuk en hip was! Een aanrader, ook als je een keer op vakantie bent, en je lekker wil laten verzorgen.

Toen Lotte bijna klaar was, ben ik vast naar Loodsmanduin gereden, waar de familie van het bruidspaar in luxe chalets het weekend doorbracht. Spannend! Iedereen was lekker bezig, en ook weer heel ontspannen, en toen was het moment daar: de jurk kon aan! Ondertussen kwam Robert aan, en iedereen ging alvast buiten staan om de ‘first look’ van het bruidspaar mee te maken. Ze straalden… heerlijk! Na een broodje gingen we op weg naar het Witte Kerkje in Den Hoorn, waar alle gasten zich al verzameld hadden. Tijdens onze eerste ontmoeting vertelde Lotte dat ze natuurlijk niet wist hoe veel mensen daadwerkelijk naar Texel zouden komen voor de bruiloft… nou dat waren er bizar veel! De meesten hadden er lekker een weekend weg van gemaakt, en er waren ook veel kindjes bij. Het bruidspaar maakte een denderend entree door samen op de solex (of noem je dat dus een soort tandem-duolex?) aan te komen rijden.

De ceremonie was persoonlijk, ontspannen en bijzonder, doordat veel familieleden van het bruidspaar speechten. En het begin, waarbij Lotte samen met haar vader onder het genot van de originele Weddingmarch op het orgel, naar binnen kwam lopen, was natuurlijk ook fantastisch. Op het einde kwam zoontje Diederik lekker op schoot zitten, en was het nog tijd voor een groepsfoto, gemaakt vanaf het orgel. Na de traditionele Texelse vijf rondjes om de kerk…

Nadat ze, uiteraard wederom op de solex, onder luid applaus wegreden, zijn we de duinen in gegaan voor de fotoshoot. Tja, prachtig licht, twee verliefde mensen die er prachtig uit zagen, een veldboeket, en die bretels… need I say more? Op naar Paal 9, waar de borrel werd gehouden. Heerlijk die spontane en losse sfeer… en na wat groepsfoto’s op het strand, was het voor mij weer tijd om de boot terug te nemen… jammer, ik had nog wel veel langer kunnen blijven. Heel veel geluk met z’n drietjes!

trouwen texeltrouwen texeltrouwen texeltrouwen texeltrouwen texeltrouwen texeltrouwen texelfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinontmoeting first lookfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinfotoshoot Loodsmansduinwitte kerkje texelbruidsfotograaf texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelbruidsfotograaf texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelwitte kerkje texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelfotoshoot texelbruidsfotografie texelfotoshoot texelbruidsfotografie texelbruidsfotograaf texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotograaf texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotografie texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texel

Tags: Bruidsfotograaf Texel, Witte kerkje Den Hoorn, Paal 9, bruidsfotografie Texel, fotograaf Texel, trouwreportage Texel, trouwreportage Waddeneiland

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*