Bruidsfotograaf Texel – vintage bruiloft in het bos – festivalbruiloft

bruidsfotograaf Texel

Trouwen op Texel, wie wil dat nou niet? In de week waarin veel blogjes online komen met jaaroverzichten van de bruiloften van 2015, heb ik besloten om eerst deze fijne bruiloft op Texel wat meer aandacht te geven! Want dat verdient hij, en wat een super dag was het. Op het moment dat ik een mailtje kreeg van Nga Woen en Hidde, met al zo veel enthousiasme en details over hun grote dag, was ik gelijk verkocht. Super dat ik als bruidsfotograaf ook naar Texel mocht afreizen om al die prachtige dag en details vast te leggen. Naast die mooie emoties natuurlijk… Hidde werkt in de mediawereld, en Nga Woen is de eigenaar van Woensday, een website met geweldige hebbedingen, vintage stationary (papierwaren, stickers, stempels, notitieblokjes… zucht) en allerlei mooie accessoires die je meteen wilt aanschaffen, als je ze ziet. Ik hoopte toen uiteraard al stiekem dat er veel van de ideeën van dit creatieve bruidspaar in de dag verwerkt zouden worden, en dat gebeurde ook.

De dag begon lekker niet te vroeg, en natuurlijk was het al een feestje toen ik met een cappuccino op de boot zat. Het is maar vijftien minuten, maar het geeft meteen zo’n heerlijk vakantiegevoel. Ik was lekker op tijd, en ben nog even naar Bjoeties gegaan, de kapper en schoonheidssalon waar de dag voor Nga Woen begon. Een beetje thuiskomen, want bij de bruiloft van Lotte en Robert, het jaar daarvoor, was ik daar ook gestart met fotograferen. Toen ze klaar was, met een prachtige make-up en een mooie vintage bruidskapsel, en een geweldige haarspeld, gingen we naar het hotel waar de jurk aan ging. De schoenen maakten de vintage look van de jurk helemaal af.

Het was even wachten op Hidde, die heel relaxed kwam aanrijden. Tijd om zijn bruid voor het eerst te zien, wat een knaller! De collega’s van Hidde hadden ervoor gezorgd dat de gehele dag ook op film kwam te staan, en met z’n allen gingen we naar de Zeebries, waar de vader van Hidde woont, en waar Hidde vroeger ook gewoond heeft. Een mooi en emotioneel moment.

Tijd om naar de trouwlocatie te gaan, zo geweldig, en midden in het bos! Een plekje wat je waarschijnlijk alleen kent, als je echt geboren en getogen bent op Texel, met de toepasselijke naam ‘Het Paradijs‘. Omdat alles vanaf de grond moest worden opgebouwd, heeft het bruidspaar de deskundige hulp ingeschakeld van Lianne van Trouwen in het Bos, en ik moet zeggen, het was echt overweldigend, een waar sprookje. Aan alle details was gedacht. Lampionnen, witte stoeltjes, prachtige bloemen in vaasjes, een echte backdrop (yes!!!), een loper van jute, een limonade-bar, een sweet table, een heerlijke BBQ met verse producten, en de festivalsfeer werd echt afgemaakt door spelletjes voor de kinderen (ok… ook voor de volwassenen), zoals sjoelen, blikgooien en een heuse ijskar, de IJskar van Ans!

Bij de start van de trouwceremonie was er cello en viool muziek, echt prachtig, en daar kwam Hidde met zijn vader, en Nga Woen met haar beide ouders. Daartussen liepen nog de zoete bloemenmeisjes, en de ringendrager, te leuk. De ambtenaar kende Hidde nog van vroeger, wat zorgde voor een persoonlijke ceremonie. Ook de speech van de zus van Nga Woen, in het Kantonees, met een verhaal over het bruidspaar, was -vooral voor de Kantonezen ;-) heel emotioneel. Door een haag van gasten kon het kersverse bruidspaar naar de champagne, en naar de sweet table natuurlijk.

Na wat familiefoto’s zijn we de duinen ingereden, waar we kort nog wat foto’s hebben gemaakt. En wat is Texel dan toch geweldig! De weidsheid van het landschap, het licht, het vrije van de natuur. Super! Ondertussen hadden ze op de locatie de lange dinertafels al prachtig gedekt, en was iedereen klaar voor een heerlijk diner in de nomadentent. Ook een aanrader als je wel de beschutting (en warmte!) van een tent wil, maar niet perse zo’n wit ding… Roxi Jasper zette ondertussen de boel op stelten met haar prachtige liedjes en gezellige aanwezigheid.

Het feest was ook zeker uniek te noemen. De live band Small Buzz trad op, met hits uit de jaren 60 en 70, terwijl een paar meter verder, een silent disco was gestart onder leiding van de DJ’s Jip en Pim! Het dak ging eraf! Ik heb zelf ook met een koptelefoon op foto’s gemaakt, omdat je dan pas echt de feest-vibe voelt. Geweldig om te zien hoe iedereen met een koptelefoon op helemaal los ging! Het bleef nog lang onrustig op dit mooie waddeneiland… Ontzettend veel geluk, en dat jullie maar altijd zo creatief, lief, en vindingrijk zullen zijn, en daar samen ten volste van genieten!

trouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texeltrouwfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texel

bruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texelbruidsfotograaf Texel

 

 

 

Tags: Bruidsfotograaf Texel, vintage bruiloft in het bos, festivalbruiloft, bruidsfotografie Texel, trouwen Texel, bruiloft Texel, trouwlocatie Texel, Het Paradijs Texel, vintage bruiloft, trouwfotograaf Texel, trouwfotografie Texel, bruidsfotograaf Wadden, bruidsfotograaf Waddeneilanden, spontane trouwfoto’s, trouwen op de wadden, bruidsfotograaf Vlieland, bruidsfotograaf Ameland, bruidsfotograaf Terschelling

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*