Bruidsfotograaf Schiedam – Trouwen Vreemde Vogel Vlaardingen

 

Een fotoreportage in het oude centrum van Schiedam, lekker industrieel, heel veel DIY versieringen, een prachtige bruid met rood haar (of eigenlijk Venetiaans blond), een vogelshow met uilen en heel veel toffe details! Toen ik met Suzan en Raymond had kennisgemaakt, wist ik het al, dit gaat tof worden! Ik was dan ook super blij dat ik ’s ochtends vroeg midden april, mocht komen fotograferen in Schiedam. De weddingplanner Jessica van JH Weddings zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep!

Thuis was het lekker rustig, en was Joyce van Dam al hard aan de slag om Suzan er perfect uit te laten zien voor haar grote dag. Gezelligheid met een geweldig eindresultaat, echt een aanbeveling waard! Eindelijk kon dan de jurk aan, een prachtige sluike vintage jurk met kant… iets wat ook helemaal bij de bruid past. En let uiteraard even op de originele hanger! Tijd voor de first look… bruidegom Raymond zag er ook geweldig uit, en kon niet wachten totdat Suzan naar buiten kwam. En hoewel de voorspellingen de hele dag regen aangaven, hebben we vanaf de eerste ontmoeting alleen maar zon gehad. Wat een geluk. Het boeket van Roosmarijn Bloem en Kado maakte het helemaal af.

We gingen op weg naar het centrum van Schiedam, waar echt nog van die prachtige ouderwetste pakhuizen staan, en distilleerderijen. Weer een bijzonder moment, bij de Oude Jeneverdistilleerderij werd gevraagd of we soms even naar binnen wilden om foto’s te maken… dat lieten we ons geen twee maal zeggen, super tof! Daarna gingen we met die prachtige blauwe Volkswagen Kever (via de Kever specialist Van Boordenburg) naar een oud pakhuis op de gracht in het centrum van Schiedam, dat verbouwd wordt tot bed & breakfast… echt even een keer wat anders, dat is altijd leuk.

Nadat we thuis een broodje hebben gegeten, zijn we naar het stadhuis van Schiedam gereden, waar de persoonlijke ceremonie plaatsvond. Het bruidspaar had hun eigen ambtenaar geregeld, en ook dit keer heb ik echt weer dubbel gelegen van het lachen. Vooral ook toen het bruidsmeisje niet de ringen wilde afgeven aan de ambtenaar, want ze had toch echt gehoord dat ze die aan het bruidspaar moest geven ;-) Het was even passen en meten, maar toen zat de ring ook goed.

Met z’n allen reden we naar de Vreemde Vogel in Vlaardingen, waar de bruidstaart en de bubbels al klaarstonden. En, nog spannender, waar Uil Topia een geweldige uilenshow verzorgde. Dit bruidspaar is namelijk gek op uilen! De uilen vlogen heen en weer tussen de gasten, echt een belevenis. Het was een super dag, en ik ben blij dat ik erbij mocht zijn om het allemaal vast te leggen. Veel geluk samen!

 

Tags: bruidsfotograaf Schiedam, trouwfotograaf Schiedam, bruidsfotograaf Vlaardingen, trouwfotograaf Vlaardingen, vintage trouwen, trouwauto Kever, Kever Volkswagen, vintage Kever, trouwen Stadhuis Schiedam, trouwen Vreemde Vogel, vintage wedding, DIY bruiloft

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact
  • Bea Mieloo - Mooie fotoos van een leuke spontane unieke bruiloftantwoordCancel

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*