Bruidsfotograaf Rhederoord – trouwen in Rheden – buitenceremonie

Wat een prachtige, fijne bruiloft had ik afgelopen zomer op Landgoed Rhederoord! Ik heb al meerdere keren op deze mooie locatie mogen fotograferen, en deze keer was ook weer top… een stralend bruidspaar, lieve en gezellige bruidskinderen, en super mooi weer… dus de ceremonie kon in de tuin plaatsvinden, ik hou van buitenceremonies!

Aan het begin van de middag startte ik met fotograferen bij bruid Sandra, eerst nog wat voorbereidingen, haar en make-up… toen gaf ze samen met haar moeder mooi haar eigen draai eraan, en kon de jurk aan. Wat een plaatje! De dochter van bruidegom Matthias en de kinderen van het bruidspaar, waren er ook bij, en iedereen had er zin in. Na de first look op de wenteltrap, was het tijd voor een korte fotoreportage (wist je dat je dus niet altijd een lange fotoreportage hoeft te doen, als jullie daar geen zin in hebben, maar dat het ook prima kan dat we gewoon lekker kort, bijvoorbeeld 15 minuten, wat spontane foto’s maken. Doe vooral wat bij jullie past!).

De eerste gasten verzamelden zich in de tuin, waar de witte stoeltjes al klaar stonden voor de ceremonie. Na de bruidskindjes, kwam de bruid dan toch echt met haar vader naar Matthias toe, wat een speciaal moment. Een persoonlijke ceremonie met mooie woorden volgde, met een lach en een kleine traan. En de kinderen die lekker rondliepen en speelden.

Na het ja-woord en natuurlijk de kindjes die ook mochten meetekenen op hun eigen akte, was het tijd voor taart en een toast. En heel veel gezelligheid! Speeches, een heerlijk diner en natuurlijk een spetterend feest, maakten de dag helemaal af. Geniet van jullie mooie gezin, en van elkaar… veel geluk!

bruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoordbruidsfotograaf Rhederoord

 

Tags: bruidsfotograaf Rhederoord, bruidsfotograaf Rheden, trouwfotograaf Rhederoord, trouwen Rhederoord, buiten trouwen, buiten ceremonie, buitenceremonie, trouwen in de openlucht, trouwen tussen de bomen, spontane bruidsfotograaf, spontane bruidsfotografie

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*