Bruidsfotograaf Oldebroek – Fruittuin Verbeek – Bloesem en bonte kleuren!

Jippie! Bij ons kennismakingsgesprek wist ik het al meteen… dit gaat een hele gezellige, maar vooral ook kleurige, bonte, bloemenbruiloft worden! Wat heerlijk, een bruid die zelf haar eigen bloemenwinkel heeft, en ook echt een styliste is met bloemen… dat belooft wat! En inderdaad, toen ik ’s ochtends in Rouveen aankwam, was het al een en al kleur, en bloemen. Zelfgemaakte vlaggetjes, gekleurde linten in de bomen, pompons, en een geweldige ‘backdrop’ (dat is een soort achtergrondwand, of bijvoorbeeld een achtergrond met linten) voor de groepsfoto’s! Kijk maar eens op Via Flora, de bloemenwinkel waar Irene haar passie ligt.

Ook bij bruidegom Jaap thuis was het huis versierd, en was het natuurlijk zaak om de trouwauto te voorzien van ook weer een prachtig bloemwerk. Doordat ik Henri had meegenomen als second shooter, hebben we hier ook toffe foto’s van, zeker iets om over te na te denken voor een bruiloft, erg leuk om ook de voorbereidingen van de bruidegom erop te hebben. Soms rij ik wel eens heen en weer, maar ik zeg altijd ‘als ik bij de bruid ben, ga ik niet meer weg’… het zou jammer zijn om kostbare momenten van de bruid met bijvoorbeeld haar moeder of zussen/getuigen te missen.

Toen was het zover, tijd voor de first look, spontaan en met veel gevoel, en wat vonden jullie elkaar mooi! We zijn snel op weg gegaan, en via de bloemenwinkel van Irene (waar je trouwens ook super leuke workshops kunt doen), en via de bloemenwinkel in Zwolle waar ze ook werkt, Aan de Zeven Alleetjes, zijn we naar het Dominicanenklooster in Zwolle gereden. Heel erg tof, want dat was een locatie waar ik al tijden wilde fotograferen. En we hadden geluk! Naast dat het binnen echt een prachtige locatie is, ook voor als het bijvoorbeeld een keer regent, stonden de grote Magnolia bomen in de binnentuin in bloei. I Like!

Na de fotoshoot reden we weer terug naar Rouveen, waar we een broodje aten, voordat we naar de locatie van de ceremonie gingen. En uiteraard stond die locatie ook weer in het teken van bloemen en planten, want dit bruidspaar heeft gekozen voor de Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Wat een heerlijke ontspannen en mooie trouwlocatie, ik was er al wel vaker geweest, om lekkere appels en peren te halen, maar ik had er nog niet eerder een trouwceremonie gefotografeerd. Geweldig! Ook hier was alles uiteraard versierd met bonte kleurtjes, en prachtige boeketten, en ook de taartentafel gooide hoge ogen. Na de persoonlijke ceremonie volgde een groepsfoto, en het aansnijden van de taart. Hoewel ze dat eigenlijk niet wilden, werd ook dat een momentje…

Voor mij en Henri was het tijd om naar huis te gaan, en het bruidspaar ging genieten van het diner, en de kerkdienst. Ik wens jullie enorm veel geluk, dat jullie nog maar zo blijven stralen als die mooie dag in april!

Tags: bruidsfotograaf Oldebroek, trouwfotograaf Oldebroek, trouwen Oldebroek, trouwen Fruittuin Verbeek, fotoreportage Fruittuin Verbeek, spontane bruidsfotografie, bloemenbruiloft, gestylde wedding

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*