Bruidsfotograaf Kasteel De Hooge Vuursche – trouwfotograaf Baarn – trouwen op een kasteel

Wat een geweldige bruiloft! Al bij het kennismakingsgesprek dacht ik, dit zou wel eens heel mooi kunnen gaan worden! En dat werd het, ongedwongen maar stijlvol, ‘effortless chique’. Aan het einde van de zomer, ging ik ’s ochtends op weg naar Baarn, naar de locatie Kasteel De Hooge Vuursche, om daar als bruidsfotograaf de dag van dit knappe stel in beeld te brengen. Toen ik aankwam, was er al een en al bedrijvigheid. Femke, de bruid, mocht zich omkleden in een van de zijkamers van het kasteel. Dan zie je direct hoe gaaf dit is voor de foto’s… heerlijk licht en een mooie klassieke setting. En wat een jurk, een echte knaller van Pronovias.

Ook Joris, de bruidegom, kleedde zich in het kasteel om. Super, want zo kon ik zijn voorbereidingen ook vastleggen. Heerlijk om te zien hoe de bruidskindjes even om het hoekje kwamen kijken, die vonden het ook allemaal berespannend. Tijd voor de first look, uiteraard van die grote trap midden in het kasteel. Ook al dacht Joris dat hij het wel droog zou houden, dat ging toch echt niet lukken met zo’n bruid. Super al die emoties!

Na wat groepsfoto’s hebben we een korte fotoshoot gedaan in de kasteeltuin. Langzaam druppelden de eerste gasten binnen, en het bruidspaar ging even naar boven om zich te ‘verstoppen’ voor de gasten, zodat ze bij de ceremonie hun ‘grande entree’ konden maken. Zo gezegd zo gedaan. Als eersten kwamen de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en bruidskindje Dide naar binnen, gevolgd door Joris met zijn moeder, en Femke met haar vader, onder het genot van muziek van Yzabel en Jens.

De ceremonie was warm, persoonlijk, en emotioneel. Prachtige speeches van de zussen van Joris, en de broer van Femke, maakten de ceremonie compleet. Toch wel spannend, het ja woord en het omdoen van de ringen, maar alles verliep vlekkeloos. Na de ceremonie liep iedereen naar het bordes, voor een toast op het kersverse bruidspaar. Het weer was geweldig, dus de receptie was lekker buiten.

Het diner vond ook op deze mooie locatie plaats, met een select gezelschap (en net als bij de ceremonie, weer prachtig bloemwerk van Eindeloos Bloemen). Tussen de gangen door waren er humoristische en liefdevolle speeches. Daarna was het tijd voor het spetterende feest. Ik kan wel zeggen, het dak ging er af! Geweldig als iedereen ook echt helemaal los gaat. Een tip voor je eigen bruiloft… als je zelf van de dansvloer gaat, lopen de gasten achter je aan. Voor een knallend feest is het dus goed om vooral in het begin gewoon lekker op de dansvloer te blijven! De coverband The Tour zorgde daar uiteraard ook voor, ik hou zelf ook wel van een dansje, en op zo’n moment sta je toch midden in het feestgedruis half mee te dansen!

Het feest ging nog tot in de late uurtjes door, en ik begreep dat jullie enorm hebben genoten van deze mooie dag. Ik ook! Geniet van elkaar, veel geluk samen.

 

Tags: Bruidsfotograaf Kasteel De Hooge Vuursche, trouwfotograaf Baarn, bruidsfotograaf Baarn, trouwfotografie Baarn, bruidsfotografie Baarn, chique bruiloft, trouwen op een kasteel

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*