Bruidsboeket – Corsages – Inspiratie bloemen op je bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende periode met veel uitzoekwerk, inspiratie opdoen en overleg over wat jullie wensen zijn, begint! Naast De Jurk (jaja, met hoofdletters), de locatie, de ambtenaar en wellicht het trouwvervoer, vinden bijna alle bruidsparen op hun trouwdag een bruidsboeket ook heel belangrijk. Maar ook dan is de vraag, wat wil je, en wat past bij jullie?

Een bruidsboeket is anders dan een bosje tulpen dat je even in een vaas knalt. Het moet passen bij jullie, maar ook bij de stijl van de dag, en af en toe is het boeket zelfs afgestemd op de jurk. Klassiek, modern, vintage, bohemien, of net-even-anders… een boeket draagt mee aan de details van je dag. Ook kun je met een boeket een eventueel kleurthema (leuk!!) weer versterken. Heb je er wel eens aan gedacht om bloemen uit het boeket ook weer in je haar te verwerken?

Vaak zie ik als bruidsfotograaf al een beetje aan het bruidsboeket, hoe de dag gaat worden. Een los, ongedwongen veldboeket, of wat traditionelere rozen in een mooi rond boeket, lichte kleurtjes of juist felle knallers, alles komt voorbij. En stel dat de bruidegom het boeket gaat uitzoeken zonder hulp van de bruid – dat gebeurt vaak – dan kun je als bruid natuurlijk altijd nog wel even wat foto’s laten zien van wat je mooi vindt, en wat juist niet. Onder de noemer ‘inspiratie opdoen’ ;-)

In dit blogje zal ik wat foto’s van bruidsboeketten, corsages voor de heren en bloemwerk van mijn bruidsparen in 2015 laten zien. Soms zal ik ook bijvoorbeeld het autobloemstuk laten zien, zodat je zo veel mogelijk verschillende stijlen kunt bekijken. Kijk, geniet, en laat je inspireren… Veel plezier met alle voorbereidingen.

En wil je geen bruidsboeket? Bedenk dan vooral, niets moet, het is jullie dag, dat is nou net het leuke! Wil je je dag in een bepaalde stijl of een bepaald thema aankleden, maar vind je het lastig om de ideeën in je hoofd echt tot werkelijkheid te laten komen? Dan zou je altijd even kunnen kijken of een stylist jullie kan helpen om de details van jullie grote dag te realiseren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Back To Style, of aan Trouwen in het Bos, waar ik tijdens een heerlijke bruiloft op Texel mee heb gewerkt.

Ben je zelf leverancier van bruidsboeketten of andere mooie bloemen styling die hier voorbij komen? Tag en deel dit bericht vooral, super leuk! Ik plaats hier met veel liefde je bedrijfsnaam! Dat geldt natuurlijk ook voor alle lieve bruidsparen!

 

Tags: bruidsboeket, corsage, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwfotograaf, trouwfotografie, bloemwerk, vintage bruidsboeket, bohemien bruidsboeket.

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact
  • Vlot Fotografie via Facebook - Hanneke Hendriks, Laurens Hoogerhuis, Kirsten Van Wezep Smidt, Elizabeth Houwert, Folpmer Houwert, Dianne, Marielle De Paauw, Michael Jansen, Dewi Kemper,Gijs, Ilinca, Joanne Kok, Ewout van Meeuwen, Gertine Hoeve, Gert-Jan Hoeve, Marion, Joris, Femke, Nga Woen, Hidde Nieuwland, Kees de Weerd, Suzanne, Gaby van Diepen, Koen Van der Haven, Gertrude van der Haven, en Maud, jullie bloemen zitten er uiteraard ook in!!antwoordCancel

  • Gertine Hoeve via Facebook - Leuk! Was/ben heel blij met mijn boeket! Gemaakt door Marielle Vlijm Dijkhuizen ! Aanrader!antwoordCancel

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*