Lotte Marie Photography bruiloft Styling

Wat spannend, jullie gaan trouwen! De meest belangrijke elementen zoals de locatie, de ambtenaar, de fotograaf (yeahhh!) en de muziek, hebben jullie waarschijnlijk al snel vastgelegd, zodat jullie er zeker van zijn dat jullie de bruiloft kunnen vieren zoals jullie dat voor ogen hebben. Misschien ben je daarna al wel gaan shoppen voor de jurk, ook een hele beleving… (zo niet, kijk vooral eens bij Wild at Heart Bridal of Namanama voor prachtige vintage bruidsjurken en echt even iets anders). Maar hoe zit het met de styling van je bruiloft?

Tegenwoordig zie je dat veel bruidsparen zelf nog wat styling verzorgen op hun bruiloft (dat wordt ook wel DIY, naar Do It Yourself, genoemd), of dat ze in ieder geval wat extra’s willen toevoegen, waardoor het nog persoonlijker wordt, en ze nog meer kunnen laten zien wie zij zijn. Hoe leuk is het ook, om bijvoorbeeld een kleurthema door te voeren (op de kaart kun je dan bijvoorbeeld vragen of de gasten iets van die kleur in hun kleding of accesoires willen verwerken, dat maakt ook dat ze niet direct een hele outfit hoeven te kopen in een kleur die ze misschien zelf niet als eerste kiezen, maar dat ze ook kunnen gaan voor een bloem, een tasje, of een gekleurd lint). Heerlijk om te fotograferen.

Ik hou zelf enorm van de zogenoemde ‘backdrops’, dat zijn een soort ‘achtergronden’ die bijvoorbeeld gemaakt zijn van hangende linten, of andere decoratie, bijvoorbeeld pompons, die achter het bruidspaar hangen, waardoor je direct wat kleur krijgt, en een feestelijke uitstraling. Ook leuk voor de groepsfoto’s!

Hieronder heb ik wat voorbeelden gezet van styling, die ik dit jaar ben tegenkomen. Super leuk om wat inspiratie op te doen! Uiteraard geef je er lekker je eigen draai aan… vintage, bohemien, festival of een buitenthema, alles is mogelijk!

Mocht je het lastig vinden (dat snap ik!), dan kun je ook altijd nog de hulp inroepen van een styliste, bijvoorbeeld Much Love, Back to Style, Oh la la Weddings, Bloom Wedding, NINA Weddings en Puravie. Ook op websites zoals The Perfect Wedding, ZankYou en Girls of Honour, zijn veel toffe inspiratie tips te vinden.

Ik wens je heel veel plezier bij alle leuke voorbereidingen! Geniet van jullie dag!

Lotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft StylingLotte Marie Photography bruiloft Styling
Tags: bruidsfotograaf, styling bruiloft, bruiloft styling, wedding styling, wedding styliste, vintage bruiloft, vintage styling, bohemien styling, festivalbruiloft, buitenbruiloft, buiten trouwen, bruidsaccessoires, DIY bruiloft, DIY, DIY wedding, bruidsfotograaf Amsterdam, bruidsfotograaf Utrecht, trouwfotograaf Amsterdam, trouwfotograaf Utrecht, bruiloft styling

 

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende periode met veel uitzoekwerk, inspiratie opdoen en overleg over wat jullie wensen zijn, begint! Naast De Jurk (jaja, met hoofdletters), de locatie, de fotograaf (Jeeejjjj!), de ambtenaar en wellicht het trouwvervoer, vinden bijna alle bruidsparen op hun trouwdag een bruidsboeket ook heel belangrijk. Maar ook dan is de vraag, wat wil je, en wat past bij jullie?

Een bruidsboeket is anders dan een bosje tulpen dat je even in een vaas knalt. Het moet passen bij jou als bruid, maar ook bij de stijl van de dag, en af en toe is het boeket zelfs afgestemd op de jurk. Klassiek, modern, vintage, bohemien, of net-even-anders… een boeket draagt mee aan de details van je dag. Ook kun je met een boeket een eventueel kleurthema (leuk!!) weer versterken. Heb je er wel eens aan gedacht om verse bloemen uit het boeket ook weer in je haar te verwerken? De hairstyliste/kapster weet daar vaak heel veel van, ook bijvoorbeeld welke bloemen hiervoor geschikt zijn.

Vaak zie ik als bruidsfotograaf al een beetje aan het bruidsboeket, hoe de dag gaat worden. Een los, ongedwongen veldboeket (I love it!), of wat traditionelere rozen in een mooi rond boeket, lichte kleurtjes of juist felle knallers, alles komt voorbij. En stel dat de bruidegom het boeket gaat uitzoeken zonder hulp van de bruid – dat gebeurt vaak – dan kun je als bruid natuurlijk altijd nog wel even wat foto’s laten zien van wat je mooi vindt, en wat juist niet. Onder de noemer ‘inspiratie opdoen’ ;-)

Steeds vaker zie ik in plaats van bruidskinderen, de ‘bruidsmeiden’, overgewaaid uit het buitenland, waar het heel gewoon is dat de vriendinnen of (schoon)zussen van de bruid, een speciale rol hebben. Geweldig om te zien dat de jurken van de bruidsmeiden vaak op elkaar zijn aangepast. Daar past natuurlijk ook een mooi (eventueel kleiner of net even anders opgemaakt) bruidsboeket bij.

In dit blogje zal ik wat foto’s van bruidsboeketten, corsages voor de heren en bloemwerk van mijn bruidsparen uit 2016 laten zien. Soms zal ik ook bijvoorbeeld het autobloemstuk laten zien, zodat je zo veel mogelijk verschillende stijlen kunt bekijken. Kijk, geniet, en laat je inspireren… Veel plezier met alle voorbereidingen.

En wil je geen bruidsboeket? Bedenk dan vooral, niets moet, het is jullie dag, dat is nou net het leuke! Wil je je dag in een bepaalde stijl of een bepaald thema aankleden, maar vind je het lastig om de ideeën in je hoofd echt tot werkelijkheid te laten komen? Dan zou je altijd even kunnen kijken of een stylist jullie kan helpen om de details van jullie grote dag te realiseren. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan back to style, of aan trouwen in het bos, waar ik tijdens een heerlijke bruiloft op texel mee heb gewerkt. De prachtige kleurige bloemen en het boeket bij de back-drop met gekleurde linten komt van Via Flora, uit Rouveen, dichtbij Zwolle.

Ben je zelf leverancier van bruidsboeketten of andere mooie bloemen styling die hier voorbij komen? Tag en deel dit bericht vooral, super leuk! Ik plaats hier met veel liefde je bedrijfsnaam! Dat geldt natuurlijk ook voor alle lieve bruidsparen!

Tags: Bruidsboeket, trouwboeket, inspiratie, kleur, vintage, corsages!

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Ibiza wat was je fijn! Mag ik weer terug? … Whoeeeeehoeeee het volgende reisje naar Ibiza staat gelukkig al gepland, want wat een fantastisch eiland is dit toch! Hieronder een klein verslag van onze heerlijke vakantie.

In de oktobervakantie gingen we met onze lieve vrienden naar Ibiza, naar een heerlijk huis, met zwembad en BBQ, dichtbij Ibiza stad. Het fijne van het tijdstip in het jaar is, dat het hoogseizoen wat betreft de bruidsfotografie redelijk over zijn hoogtepunt is, en het dan echt voelt als een extra beloning na het harde werken van het afgelopen jaar. En wat hebben we leuke activiteiten ondernomen… met z’n allen op een grote catamaran, langs allemaal kleine baaitjes, met een heerlijke lunch bij Cala Bassa Beach Club, lekker liggen op strandbedjes bij Santa Eulalia en cappuccino’s drinken bij het Passion Cafe, en shoppen in Ibiza stad. Een tochtje langs Ses Salines, de zoutvelden, mocht natuurlijk ook niet ontbreken, net zoals de hippiemarkt. Best wel druk overigens daar, leuk om gezien te hebben maar niet helemaal mijn ding…

Ook hebben we heerlijk geluncht bij Ses Savines in Cala de Ses Estaques, en zijn we gaan karten bij Go Karts Santa Eulalia (vooral de kinderen waren lyrisch over de kartbaan. De mannen waren vooral erg opgetogen over de aanwezigheid van zowel Wendy van Dijk als Chantal Janzen…). Die avond hebben we afgesloten met een geweldig diner bij het visrestaurant Ses Boques in een hele kleine baai bij Sant Josep de sa Talia. Te veel om op te noemen, en er is nog zo veel meer om te ontdekken!

Zoals ik in het begin van dit blogje al schreef, is er goed nieuws, we gaan weer terug! En wel eind juni… Hoe geweldig zou het zijn om dit tripje te combineren met een bruiloft op Ibiza, zodat ik niet alleen heerlijk kan genieten van het eiland, maar ook als bruidsfotograaf op Ibiza een geweldige bruiloft vast zou kunnen leggen. Dus… jullie voelen hem waarschijnlijk al aankomen… ben je of ken je een leuk, gezellig en spontaan bruidspaar-to-be, en ga je op 23, 24 of 25 juni trouwen op Ibiza? Dan kom ik super graag met jullie in contact, om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen! Tot op het eiland!

P.S. voor andere leuke ideeën op Ibiza of andere mooie locaties sta ik natuurlijk ook altijd open ;-)

 

trouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibizatrouwfotograaf Ibiza

 

Tags: bruidsfotograaf Ibiza, trouwfotograaf Ibiza, trouwen Ibiza, trouwen op Ibiza, Wedding Photographer, wedding photographer Ibiza, buitenbruiloft Ibiza, photographer Ibiza, Photoshoot Ibiza, fotoshoot Ibiza, destination wedding photographer, destination wedding Ibiza

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Trouwfotograaf de Salentein

Een echte gemengde NL-Chinese bruiloft. Tof! Van het eerste mailtje werd ik al direct enthousiast, en tijdens het kennismakingsgesprek bleek, dat het een bijzondere dag zou gaan worden! Een echte gemengde Nederlands-Chinese bruiloft, die begon in Bussum, in het ouderlijk huis van de bruid, en die verder plaatsvond bij Landgoed de Salentein, in Nijkerk. En dat alles geheel in stijl!

De ochtend begon voor mij in Bussum. Kingwah, de bruid, had mij al verteld, dat het wel eens ‘een beetje druk in huis’ zou kunnen worden, omdat haar zussen, vriendinnen en moeder uiteraard bij het ‘getting ready’ gedeelte zouden zijn. Ik kwam in een echt Chinees huis, met overal kamertjes, en prachtige spulletjes, veel in de kleur rood, die staat voor hartstocht, welvaart, geluk, liefde, populariteit en macht. Onder het woonhuis is de Chinese snackbar Harmony (bekend om de beste loempia’s in ’t Gooi!) van de ouders van Kingwah gevestigd, en overal stonden heerlijke Chinese hapjes. De nichtjes en neefjes van Kingwah krioelden in het rond, en zagen er prachtig uit, iedereen was in een feeststemming.

Bij Chinese bruiloften kan het zijn dat er meerdere jurken worden gedragen. Ook hier werden meerdere jurken getoond en gepast, maar Kingwah besloot toch voor haar prachtige eigen trouwjurk te gaan. Na de voorbereidingen kwam bruidegom Arjan haar ophalen. Maar zo makkelijk ging dat niet! Traditioneel mag de bruid pas mee, als er traditionele spellen zijn gespeeld, en de gasten/familie hebben besloten dat de bruidegom inderdaad genoeg zijn best heeft gedaan, om te laten zien dat hij de bruid waard is. Een reeks van hilarische spellen volgde, erg leuk!

Eindelijk mocht Arjan dan naar boven, en een emotionele ontmoeting volgde, waarna we naar Naarden vesting gingen om foto’s te maken. Het was eind september, maar behoorlijk warm, en het was dan ook heerlijk dat we bij De Salentein een buitenceremonie hadden, op een prachtige plek tussen het groen. Nog leuker was dat een van mijn favoriete ‘babsen’, Ilse de Zwart, de ceremonie ging leiden. Het was weer een en al gezelligheid, en natuurlijk zorgde Ilse voor een heel persoonlijk verhaal. Ook familie uit Canada was overgekomen, heel speciaal. Na de ‘gewone’ ceremonie, was het tijd  voor een echte Chinese theeceremonie, een van de traditionele onderdelen van een Chinese bruiloft. Het aanbieden van de thee tijdens de bruiloft is een traditie geworden sinds de zevende eeuw. Met het aannemen van de thee wordt symbolisch de bruid geïntroduceerd aan de familie van de bruidegom. Heel bijzonder om dit van dichtbij mee te maken.

Daarna was het tijd voor een gezellige receptie met heerlijke hapjes, een korte groepsfotoshoot, en een diner in de Callia Lounge. Bijna was het avond, en tijd voor De Verrassing. Arjan had wel eens als grapje gezegd dat hij wel wilde trouwen, maar dat dan wel Dries Roelvink moest langskomen op het avondfeest. Kingwah had dit gewoon geregeld, en de blik van de bruidegom toen Dries binnenkwam, was onbetaalbaar. Het bleef nog lang onrustig in Nijkerk ;-)

Ik wens jullie super veel geluk en liefde samen toe! Bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn!

bruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinTrouwfotograaf de Salentein
bruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteinbruidsfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salenteintrouwfotograaf de salentein

Tags: Trouwfotograaf De Salentein, bruidsfotograaf Nijkerk, bruidsfotograaf de Salentein, trouwen Salentein, trouwen Nijkerk, fotograaf Salentein, fotograaf Nijkerk, Wedding Salentein, trouwen in Bussum, kasteelbruiloft, chinese bruiloft, chinese wedding

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

In de afgelopen week zag ik zo veel blogjes voorbij komen met de ‘Best of 2016′, de toppers van het seizoen, en vele jaaroverzichten. En ik twijfelde een beetje. Zal ik ook een overzicht met de fijnste foto’s van 2016 maken, of zal ik het eens een jaartje laten zitten? Ik heb natuurlijk super toffe bruiloften mogen fotograferen het afgelopen jaar, met ontzettend leuke, spontane en lieve stellen… (mijn dank is GROOT lieve bruidsparen!), maar eigenlijk was 2016 geen top jaar voor mij… op meerdere fronten.

Maar ik heb -mede door de bemoedigende woorden van mijn lieve collega Saskia Beek (kus bij deze!) toch besloten om het wel te doen. Om een klap te geven op 2016, en om te laten zien dat ik met heel veel plezier en zin 2017 in ga. Uiteindelijk moeten we toch allemaal zelf de slingers ophangen in ons leven ;-)

Het jaar begon mooi, met de eerste bruiloft in midden maart, waarbij het vanaf begin april echt los ging. En toen gebeurde eind april iets waar iedere bruidsfotograaf wel eens bang voor is. Ik ben gevallen van de fiets, en brak mijn sleutelbeen. En dan niet een klein beetje, met een scheurtje, nee echt helemaal. Na twee dagen met heel veel pijn, en een hele scheve schouder, bleek wel dat een operatie nodig was. Wat was ik verdrietig, en wat voelde ik me naar, dat ik de komende bruiloften niet zou kunnen fotograferen… wel was het ontzettend fijn om te merken wat een SUPER collega’s ik ondertussen om me heen heb, wat belangrijk om een netwerk van fotografen om je heen te hebben die in echte noodsituaties kunnen inspringen. Binnen no-time was vervanging voor 11 bruiloften geregeld, en kon voor mij het revalideren beginnen. En dat duurde lang, en was pijnlijk. Dennis en Anneloes van FitCenter Nunspeet (van wie ik in september hun geweldige bruiloft mocht vastleggen bij het Koetshuis in Hulshorst!) hebben me geholpen om langzaam mijn spierkracht weer terug te krijgen, en mijn conditie weer een beetje op peil te krijgen.

Veel dank natuurlijk ook aan Jan-Joost, die in die maanden veel meer in huis en met de kinderen moest doen dan normaal, en dan ook nog iemand thuis had zitten die niet lekker in haar vel zat. En aan vriendinnen, die mijn gemopper en twijfels geduldig aanhoorden. En aan Maria, die na wederom een ongelukkige val, dit keer op Ibiza, weer voor mij klaarstond! Ondertussen volgde ik bij Luther Hartog een workshop, om echt te kijken waar ik blij van word in de fotografie, waar ligt mijn kracht en niet te vergeten, hoe schiet je nou toch die toffe platen?

Eindelijk mocht ik weer gaan fotograferen! Bij de grotere bruiloften had ik er voor gekozen om een second shooter mee te nemen, om te zorgen dat ik zelf de mooiste foto’s kan maken, en kan proberen om de bijzondere momenten nog beter vast te leggen. Henri van de Berg was daarbij vaak een grote steun (in het begin droeg hij zelfs mijn tas ;-)), en het was ook nog eens heel erg gezellig. Ook Liona en Lizanne zijn een keer mee geweest, echt met de meiden op pad.

Ik ben zo blij dat ik vanaf juli weer echt lekker aan de slag kon, en weer volle bak kon doen wat ik het liefste doe: de liefde vastleggen! Elke bruiloft heeft hoogtepunten, soms zijn het hele vette platen tijdens de shoot, maar soms zijn het die hele kleine momentjes, die later zo van belang blijken te zijn. Eind september mocht ik met Fotograaf Patrick als second shooter mee naar Portugal, ook een ontzettend leuke ervaring, een blogje daarover volgt uiteraard nog…

Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt van foto’s waar ik blij mee ben, waar ik van moet glimlachen, of waar ik een bijzondere herinnering aan heb. Ik ga er in 2017 weer vol voor, en hoop weer veel mooie momenten te mogen gaan vastleggen. Of ik nog goede voornemens heb? Tja… altijd lastig. Mezelf blijven triggeren om iedere keer weer het uiterste uit een bruiloft te halen qua beeld, om nieuwe dingen te blijven proberen. Gelukkig heb ik al veel leuke boekingen mogen ontvangen voor 2017, van enthousiaste bruidsparen die er net zo veel zin in hebben als ik.

Of ik nog wensen heb? Tja, naast bruiloften van mensen met echte emoties (dat is toch het belangrijkste), staan festivalbruiloften, of bruiloften met een bohemien of vintage thema ook altijd hoog op het lijstje, net als toch die ‘destination weddings’… Midden juni mag ik naar Isle of Wight, voor de zuidkust van Engeland, maar Toscane/Italie, en natuurlijk altijd de Wadden, zou ik ook super leuk vinden. En ken je of ben je iemand die het weekend van 23-24-25 juni gaat trouwen op Ibiza? Dan heb ik wel een heeeeeel leuk aanbod… Ik ben dan op dit prachtige eiland en zou super graag een bruiloft fotograferen! Mail me met meer informatie, en ik maak een mooi voorstel op maat!

Ik wens iedereen een geweldig, gezond, gezellig en sprankelend 2017, waarin je je dromen kunt realiseren, waarin je veel tijd doorbrengt met degenen van wie je houdt, en waarbij je misschien valt.. maar ook weer opstaat! Liefs Lotte

 

Tags: Lotte Marie, Lotte Marie Photography, jaaroverzicht, bruidsfotograaf Amsterdam, bruidsfotograaf Utrecht, destination weddings, wedding photographer Ibiza, photographer Ibiza, photoshoot Ibiza, festivalbruiloft, bohemien bruiloft, vintage wedding, vintage bruiloft

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Liefde in de duinen! Wat een fijn bericht, dat ik afgelopen jaar kreeg, met de vraag of ik de bruiloft van Frederik en Meike wilde fotograferen. Dubbel zo leuk, want met de zus van de bruidegom heb ik een gezellig notariaat-verleden… het beloofde een mooie dag te worden. Het weer zat mee, en fotograferen op Orangerie Elswout in Overveen, vlakbij Bloemendaal, is sowieso een feestje.

De dag begon voor mij in Utrecht, waar de schoonzus van dee bruid al druk bezig was met de visagie. Haar kapsel was ook prachtig, een bruidskapsel, maar niet te stijf, net zoals het bruidsboeket, een beetje vintage, met een aantal speciale bloemen erin. Na de emotionele first look, gingen we op weg naar de Orangerie. Henri van ImaginePhoto was ook mee, en hij had ’s ochtends al de voorbereidingen van Frederik kunnen vastleggen, super om zo de hele dag compleet te hebben.

In Overveen stonden de daggasten al klaar. Iedereen was ‘colourful chique’ gekleed, en wat zagen de gasten er prachtig uit! Ook heerlijk om te fotograferen. Met wapperende witte linten werd het bruidspaar verwelkomd, en na een koninklijke ‘wuif’ op het bordes, begon de persoonlijke ceremonie. Wat fijn als er naast de ambtenaar ook nog vrienden of familieleden iets vertellen, waardoor het allemaal nog intiemer en persoonlijker wordt. Uiteraard werd er ook veel gelachen…

Na de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de taart, en gingen wij nog even in Bloemendaal de duinen in, voor een paar ongedwongen, spontane foto’s. Wat waren de kleuren van de duinen en het helmgras mooi, het maakte het plaatje compleet. Snel reden we daarna naar de kerk in Overveen, waar de kerkelijke inzegening plaatsvond. Toch altijd weer bijzonder om het bruidspaar achtereenvolgens met hun moeder en vader naar het altaar te zien lopen, iets om te koesteren. Na de ceremonie ging ook ik in de witte Engelse bus, waar de gasten ook op de heenweg mee gebracht waren. Muziek aan, en pret gegarandeerd. Toen was het tijd voor een gezellige receptie, gevolgd door het diner en een spetterend feest… wat hadden jullie een geweldige dag! Ik wens jullie heel veel geluk samen, een mooi stel zijn jullie!

bruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswoutbruidsfotograaf Elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswouttrouwen orangerie elswout

 

 

 

Tags: Trouwfotograaf Orangerie Elswout, bruidsfotograaf Orangerie Elswout, trouwen Overveen, bruidsfotograaf Overveen, bruidsfotograaf Utrecht, trouwfotograaf Utrecht, fotoshoot Elswout, trouwen op het strand, fotoreportage duinen, fotoreportage strand, trouwreportage Bloemendaal, trouwreportage duinen, spontane bruidsfotograaf

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact