Best Wedding Photos of January 2016 – Awards – Fotograaf Buitenplaats Amerongen

Bruidsfotograaf Amerongen

 

Whoehoeee jippie, dat was een fijn begin van de week afgelopen week… Ik was helemaal blij toen ik mijn foto van de bruiloft van Ewout en Joanne zag staan tussen de beste bruidsfoto’s van januari 2016, op MyWed! MyWed is een grote van professionele bruidsfotografen van over de hele wereld. Wel een compliment dus ;-)

Een lekkere start van het nieuwe jaar, want hoewel de ultieme bevestiging toch komt van de bruidsparen, die helemaal happy zijn met hun bruidsreportage (daar doe ik het voor en dat is uiteraard het belangrijkste), is het toch fijn om af en toe ook wat bevestiging te krijgen binnen de fotografiewereld zelf.

Deze foto is gemaakt op de prachtige locatie Buitenplaats Amerongen, in het koetshuis. We begonnen de dag in Nunspeet, bij de ouders van Joanne, en na een fotoshoot in hun geweldige tuin, gingen we op weg om wat foto’s te maken op de heide, en bij Kasteel Amerongen zelf. Een van de dingen die ik heel belangrijk vind, is dat ze op een locatie ook echt aardig en behulpzaam zijn, nou dat is hier helemaal in orde! Tijdens de intieme en persoonlijke ceremonie kwamen er zo veel mooie momenten voorbij, dit was er een van…

Wil je nog meer van deze bruiloft zien, bij Buitenplaats Amerongen en de omgeving? Kijk dan even op het blogje over hun bruiloft.

Een dag later kwam ik erachter dat twee andere foto’s ook nog een ‘editor’s choice’ vermelding hadden. Een van een prachtige bruiloft in Utrecht, en de ander van een ‘golden oldie’, de Texelse bruiloft uit 2014… Fijn! Zouden jullie het leuk vinden als ik in 2016 of 2017 jullie bruiloft kom fotograferen? Bel me of stuur even een mailtje, om te checken of jullie datum nog beschikbaar is!

 

Tags: award winning bruidsfotograaf, MyWed, Buitenplaats Amerongen, bruidsfotograaf Amerongen, trouwfotograaf Amerongen, trouwreportage Amerongen

 

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*