Awards

Allereerst is het voor mij het belangrijkste dat jullie, mijn bruidsparen, super blij zijn met de trouwreportage. Dat jullie zien en voelen dat ik echt alles heb gegeven om voor jullie de meest prachtige, sprankelende, echte, en liefdevolle serie te maken. Foto’s van een van de belangrijkste dagen in jullie leven, op een manier die bij jullie past. De waardering die mijn bruidsparen daarbij uitspreken, is voor mij de grootste vorm van bevestiging. Daar doe ik het voor!

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om ook van Nederlandse en internationale bruidsfoto instanties, erkenning te krijgen voor je gemaakte werk, in de vorm van een Bruidsfoto Award. Stiekem ben ik altijd helemaal blij als ik een award win, en maak ik een klein rondedansje in de kamer. Maar mijn dank gaat daarbij zeker ook uit naar de bruidsparen, die deze foto’s mogelijk maken, doordat ik op hun trouwdag zo dichtbij mag komen om alles vast te leggen, om die ‘award-winning-pictures’ te kunnen schieten.

Ik hou ervan als foto’s net iets anders zijn dan je verwacht, en er een sprankelend moment of humor in zit. Het maken van de selectie van de foto’s om in te zenden naar wedstrijden is altijd weer een lastige klus, er zijn zo veel bijzondere momenten en bij iedere bruiloft zijn er wel foto’s die ik het waard vind om te kiezen.

Hieronder zie je een selectie van foto’s die een award hebben gewonnen.

award winning fotoaward winning fotoaward winning fotoaward winning fotoaward winning foto

Vlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografieVlot fotografie, trouwfotografie, bruidsfotografie