Albums – Luxe vintage light brown trouwalbum!

trouwalbum

Het leuke van de winter is dat – naast een eventuele lekkere portie sneeuw en de fotoshoots die je dan kunt doen – er ook weer echt tijd is om je te verdiepen in de fotografie, in toffe workshops, in het bedrijf, en ook in alle nieuwe producten. Ik was meteen enorm enthousiast over dit prachtige eco lederen light brown album. Het heeft een beetje een vintage look, en is tegelijkertijd lekker strak! Ik hou van de kleur, en heb het idee dat dit album alleen maar mooier wordt naarmate het meer bekeken wordt ;-) De ingestanste namen op de voorzijde maken het helemaal af… Het is toch geweldig om af en toe terug te kijken in jullie album, en jullie dag weer helemaal terug te zien.

In dit demo album heb ik die heerlijke strandbruiloft geplaatst op Texel, een bruiloft die ook licht, luchtig en een tikje vintage was. Wist je dat er ontzettend veel soorten materialen en kleuren zijn om jullie album helemaal te maken zoals jullie dat het mooiste vinden? Binnenkort zal ik ook nog een demo bestellen van wit leer, met een foto op de voorzijde.

Wil je meer albums bekijken? Klik dan even hier op de pagina van de albums op mijn website. Voor ieder wat wils, leer, linnen, eco leder, vintage of juist modern, geef vooral jullie wensen aan!

trouwalbumtrouwalbumtrouwalbumtrouwalbumtrouwalbumtrouwalbum

Tags: trouwalbum, vintage, light brown album

Terug naar bovenDeel op FacebookTweet ditPin ditContact

Je email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*